Udbud af rammeaftale om total- og bygherrerådgivning

Information

02 - Contract notice
Verhandlungsverfahren
12.09.2023 17:41 (GMT+02:00)
14.04.2023 12:00 (GMT+02:00)

Buyer

FSB FSB
Birgitte Fæster
Rådhuspladsen 59
1550 København V
Dänemark

Closing date has passed.

Short description

fsb udbyder en rammeaftale, der vil blive tildelt fem leverandører (dvs. fem parallelle rammeaftaler), på total- og bygherrerådgivning med henblik på en eller flere af følgende:

1.udarbejdelse af konkurrenceforslag,

2.udarbejdelse af dispositionsforslag eller projektforslag, som grundlag for udbud i totalentreprise samt udarbejdelse af skema A og støttetilsagn.

3.Efter aftale kan totalentreprisen desuden udbydes på det vilkår, at totalrådgiver overgår til totalentreprenøren. I modsat fald vil rådgiver typisk forblive hos fsb som bygherrerådgiver.

Tildeling af den konkrete sag vil ske ved et miniudbud med relativt korte frister.

fsb udbyder en rammeaftale, der vil blive tildelt fem leverandører (dvs. fem parallelle rammeaftaler), på total- og bygherrerådgivning med henblik på

1.udarbejdelse af konkurrenceforslag,

2.efterfølgende udarbejdelse af dispositionsforslag eller projektforslag, som grundlag for udbud i totalentreprise samt udarbejdelse af skema A og støttetilsagn.

3.Efter aftale kan totalentreprisen desuden udbydes på det vilkår, at totalrådgiver overgår til totalentreprenøren. I modsat fald vil rådgiver typisk forblive hos fsb som bygherrerådgiver.

fsb deltager jævnligt i konkurrencer om køb af grunde, der udbydes til salg af kommuner, offentlige selskaber, private udviklere eller andre med henblik på opførelse af almene familie-, ungdoms-, ældre- eller plejeboliger.

fsb udarbejder konkurrenceforslag i samarbejde med et rådgiverteam i overensstemmelse med de konkrete konkurrencevilkår, f.eks. med udarbejdelse af skitseforslag, visualiseringer og diverse beskrivelser.

Hvis fsb erhverver grunden efter vundet konkurrence eller på anden vis, indgår fsb samarbejdet med totalrådgiverteamet og det team af underrådgivere, som totalrådgiver har sammensat til den konkrete sag med henblik på udarbejdelse af dispositionsforslag eller projektforslag, der kan danne grundlag for skema A og udbud i totalentreprise.

Rammeaftalen ønskes sammensat af rådgivere, der har erfaring med udarbejdelse af konkurrenceforslag samt sammensætning af rådgiverteams målrettet den konkrete sag samt projekteringsledelse af alment byggeri.

Det understreges dog, at rammeaftalen også kan anvendes i tilfælde, der ikke starter med en egentlig konkurrence.

Aftalen kan anvendes af fsb og afdelinger under fsb, jf. mere herom i Rammeaftalens og Bilag A’s (Skabelonen) bestemmelser herom.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen