Forhåndsmeddelelse om markedsdialog vedrørende FMI’s kommende udbud af ydelser relateret til HJV.DK

Information

Entfällt
19.09.2023 16:38 (GMT+02:00)
18.09.2023 23:59 (GMT+02:00)

Buyer

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen
Ballerup
Dänemark
16287180

Closing date has passed.

Short description

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er i gang med at afdække sit konkrete forretningsbehov i relation til FMI’s forventede kommende udbud af ydelser relateret til HJV.DK. HJV.DK er et planlægnings- og administrationsværktøj for Hjemmeværnets frivillige medlemmer samt myndigheder, enheder og underafdelinger. HJV.DK er desuden en internetportal, der fungerer som website for Hjemmeværnskommandoen samt for hver af Hjemmeværnets myndigheder, enheder og underafdelinger. HJV.DK forventes anvendt af ca. 45.000 frivillige medlemmer samt Hjemmeværnets underafdelinger, enheder og myndigheder. Udbuddet forventes på nuværende tidspunkt at angå drift, support, vedligeholdelse, videreudvikling og migrering af det eksisterende HJV.DK. Formålet med markedsdialogen er bl.a. at opnå indblik i markedet i forhold til, hvordan og efter hvilke forskellige modeller, leverandørerne i markedet kan levere de relevante ydelser.

FMI er i gang med at afdække FMI’s behov i forhold til FMI’s forventede udbud vedrørende ydelser relateret til HJV.DK. Udbuddet forventes på nuværende tidspunkt at angå drift, support, vedligeholdelse, videreudvikling og migrering af det eksisterende HJV.DK.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen