Profylaksebekendtgørelse vedrørende tildeling af kontrakt på løn- og personalesystem Skanderborg Kommune. Tildeling er sket via SKI rammeaftale 02.19 SaaS- Cloud

Information

15 - Voluntary ex ante transparency notice
Award of a contract without prior publication of a call for competition
07.07.2023 09:20 (GMT+02:00)

Buyer

Skanderborg Kommune Skanderborg Kommune
Maja Kamp Jensen Maja Kamp Jensen
Skanderborg Fælled 1
8660 Skanderborg
Dänemark
29189633

Assignment text

Skanderborg Kommune har behov for et løn og personalesystem. Leveringsaftalen indgås på baggrund af de i SKI rammeaftale 02.19 SaaS-Cloud angivne retningslinjer. Serviceområdet er angivet til Y60 Myndighedens personale og frivillige. Grundlaget for leverandørvalg er sket blandt andet på baggrund af Skanderborg Kommunes udarbejdede behovsopgørelse. Behovsopgørelsen er udarbejdet ud fra Skanderborg Kommunes saglige og objektive kriterier, der blandt andet også har inddraget kommunens arbejdsgange på området, der kræver en høj grad af automatisering, og mindst muligt involvering af kommunale ressourcer. Behovsopgørelsen er omsat til SKIs FORM/STORM udvælgelsessystem. Nærmere beskrivelse af tjenesteydelsens art, er gengivet i punkt II.2.4.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen