Tiedolla johtamisen ratkaisun ylläpito ja kehitys

Information

Offenes Verfahren
24.03.2023 13:58 (GMT+01:00)
27.04.2023 11:00 (GMT+02:00)

Buyer

Porvoon kaupunki Porvoon kaupunki
Tarja Juvonen Tarja Juvonen
Raatihuoneenkatu 9
06100 Porvoo
Finland
1061512-1

Closing date has passed.

Short description

Porvoo hakee kumppania/-neita tiedolla johtamisen palvelukokonaisuuteen. Tiedolla johtamisen kokonaisuuden kilpailutus koostuu kahdesta eri osiosta, johon haetaan yhtä tai useampaa kumppania. Kilpailutettavat kokonaisuudet ovat seuraavat:

1. Tietovaraston tekninen ylläpito ja kehittäminen

Tässä osakokonaisuudessa Porvoo hakee tietovarantoihin keskittynyttä kumppania, joka tarjoaa osaavat asiantuntijat kehittämään ja ylläpitämään Azure-pilvipohjaista tietovarastoa yhdessä asiakkaan raportoinnista vastaavien henkilöiden kanssa. Tarvittava osaaminen on Azure pilviympäristöteknologioiden hyödyntäminen tietovarastoinnissa ja raportoinnissa sekä Wherescape että Ellie osaaminen. Tässä tarvitaan mahdollisesti myös PowerBI, ts. raportointiosaamista.

Hankinnan arvioitu laajuus on keskimäärin 1-2 päivää viikossa, mutta työkuorma ei välttämättä ole tasainen koko ajalla.

2. Pilviympäristön arkkitehtuurin auditointi/ validointi

Tässä osakokonaisuudessa haetaan toimijaa, joka toteuttaa Porvoon tietovaraston auditoinnin syksyllä 2023. Hankinnan arvioitu laajuus on 10-15 henkilötyöpäivää.

Osatarjous on mahdollinen siten, että tarjoaja voi tarjota joko vain toisen osa-alueen tai molemmat. Osa-alueen sisäinen osatarjous ei ole mahdollinen.
Rinnakkaiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Mikäli tarjoaja jättää useamman tarjouksen, hyväksytään ainoastaan viimeiseksi saapunut tarjous.

Kts. tarkemmin hankintailmoituksen liiteaineisto.

Laadun arviointiin liittyvät haastattelut pidetään joko läsnä Porvoon kaupungintalolla (Raatihuoneenkatu 9) tai Teamsin välityksellä 18.5, 19.5, 22.5 tai 24.5.

Haastatteluun kutsutaan neljä (4) vertailussa eniten pisteitä saanutta tarjoajaa.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tiedolla johtamisen ratkaisun ylläpito ja kehitys.pdf 689 KB
Tiedolla johtamisen ratkaisun ylläpito ja kehitys.zip 1,97 MB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen