Intensjonskunngjøring - digital løsning for analyse, virksomhetsstyring, budsjettering, økonomiplanlegging og rapportering samt utarbeidelse av planer

Information

Award of a contract without prior publication of a contract notice in the Official Journal of the European Union
24.02.2023 15:43 (GMT+01:00)

Buyer

Lørenskog kommune Lørenskog kommune
Stine Brun Stine Brun
Hasselveien 6
1471 Lørenskog
Norwegen
842566142

Assignment text

Lørenskog kommune har til intensjon å inngå kontrakt med Framsikt AS som leverandør av løsning for administrasjon- og beslutningsstøttesystem. Løsningen er skybasert, og skal understøtte kommunal planlegging, budsjettering, økonomiplanlegging, analyse, virksomhetsstyring og rapportering.

For å sikre gevinster i kvalitet, arbeidsprosesser og effektivisering, skal systemet også legge til rette for effektiv og enkel produksjon dokumenter og publikasjoner på web. Avtalen skal omfatte inngåelse av eventuelt ytterligere moduler utover de som allerede er i bruk i dag, men som anses å dekke behov innen kommunal planlegging, budsjettering, økonomiplanlegging, analyse, virksomhetsstyring og rapportering.



Kontraktstildeling

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen