Väyläviraston riskienhallinta ohjekokonaisuuden päivitys- ja kehittämistyö

Information

Offenes Verfahren
21.02.2023 10:35 (GMT+01:00)
09.03.2023 11:00 (GMT+01:00)

Buyer

Väylävirasto Väylävirasto
Laura Noukka Laura Noukka
PL 33 (Opastinsilta 12 A)
00521 HELSINKI
Finland
1010547-1

Closing date has passed.

Short description

Hankinnan kohteena on konsulttityö tukemaan ja toteuttamaan Väyläviraston ohjeluettelon riskienhallintaohjeiden ja niiden mukaisten menettelyiden päivitys- ja kehittämistyötä. Väylä-virasto on tunnistanut kehittämistarpeita ohjekokonaisuuteen liittyen osana jatkuvan parantamisen prosessia. Työ keskistyy menettelyiden ja prosessien kehittämiseen, joka on edellytys ohjeen päivittämiselle.

Hankinta on jaettu asiantuntijaroolien mukaisesti osa-alueisiin. Tarjoukset osa-alueittain on sallittu. Yksi tarjoaja ei voi voittaa kaikkia neljää osa-aluetta (tarkemmat tiedot: muut tiedot, päätöksenteon perusteet).
Hankinnan kohteena on hankeriskihallinnan asiantuntija. Asiantuntijan oletetaan tuovan projektiin ymmärrys ja kokemus suuren kokoluokan hankkeen riskienhallinnan menettelyihin, organisointiin ja raportointiin liittyvien haasteiden erilaisista ratkaisuvaihtoehdoista. Asiantuntija on esimerkiksi toiminut roolissa, jossa vastannut hyvin suuren ja monimutkaisen liikenneinfrastruktuurin kehittämisen hankkeen riskienhallinnasta sisältäen riskien raportoinnin projektijohdolle.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Väyläviraston riskienhallinta ohjekokonaisuuden päivitys- ja kehittämistyö.zip 1,17 MB
Väyläviraston riskienhallinta ohjekokonaisuuden päivitys- ja kehittämistyö.pdf 718 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen