Hotelophold

Information

02 - Contract notice
Offenes Verfahren
03.11.2023 20:20 (GMT+01:00)
18.10.2022 13:00 (GMT+02:00)

Buyer

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S
Esben Nygaard Jensen
Pakkerivej 6
2500 Valby
Dänemark
17472437

Closing date has passed.

Short description

SKI udbyder en rammeaftale vedrørende indkøb af hotelophold i Danmark, benævnt 16.06 Hotelophold

Rammeaftalen udbydes som én landsdækkende aftale hvor der på forhånd reserveres et antal pladser til hoteller i specifikt afgrænsede geografiske områder, spredt over landets regioner og postnumre, for at sikre et bredt udbud af leverandører fordelt i hele Danmark, der kan imødekomme SKI´s kunders indkøbsbehov. Det er således målet at få et bredt udsnit af hoteller fordelt over hele landet. SKI forventer at tildele 222 aktive leverandører på rammeaftalen. Herudover tildeles forventeligt 25 passive leverandører på en venteliste. I alt tildeles altså forventeligt 247 leverandører. Såfremt en eller flere af de 222 aktive leverandører ophører kan rammeaftalen med en eller flere af de 25 passive leverandører på ventelisten blive aktiveret. Processen for tildeling er nærmere beskrevet i udbudsbetingelserne, herunder i punkt 8

Det fremgår af bilag A og A.1 hvilke kunder som kan anvende Rammeaftalen

Udbudsforretningen gennemføres som et offentligt udbud jf. dog udbudsbetingelsernes punkt 14, om ordregivers ret til at gennemføre skriftlig forhandling. Det vil således ikke ske forudgående prækvalifikation af tilbudsgiverne.

Indkøb af hotelophold udgør en tjenesteydelse omfattet af udbudslovens light-regime, som er reguleret i udbudslovens afsnit III. SKI vil derfor anvende reglerne for light-regimet ved gennemførelse af 16.06 Hotelophold. Dette betyder, at udbuddet kun i begrænset omfang (i de tilfælde, hvor det er nævnt) er omfattet af udbudslovens afsnit II og de heraf afledte procedureregler.

Rammeaftalen indgås mellem SKI og leverandøren. Da der tildeles flere leverandører, indgås der i praksis en række parallelle rammeaftaler imellem SKI og leverandørerne, én for hver tildelt leverandør. SKI’s kunder er oprindelige parter på rammeaftalen og de parallelle rammeaftaler, og kan dermed anvende disse og overholde deres udbudspligt.

Staten som helhed er forpligtet til at anvende rammeaftalen. Ved staten forstås samtlige statslige institutioner, ministerier og underliggende styrelser og tilhørende institutioner samt institutioner, der er optaget på finansloven på lige fod med disse.

En række institutioner, samt en række selvejende institutioner mv., hvis bevilling er optaget på finansloven, er undtaget fra forpligtelsen, men kan gøre brug af rammeaftalen. De har således alene en ret til - men ikke en pligt til - at anvende rammeaftalen (frivillige kunder) jf. bilag A.1. I forbindelse med statens tiltrædelse til rammeaftalen har staten, SKI og leverandøren tillige indgået en trepartsaftale (særbilag 1) til rammeaftalen.

Udbudssystemet ETHICS:

- Afgivelse af tilbud kan kun ske via ETHICS.

- Adgangen til ETHICS sker via linket i punkt I.3 eller via www.ski.dk.www.ski.dk findes i toppen af hjemmesiden overskriften "For leverandører", hvor der er et link til ETHICS.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen