Liikuntahallin laajentaminen sähköurakka - Tohmajärvi

Information

Offenes Verfahren
02.10.2020 15:28 (GMT+02:00)
20.10.2020 14:00 (GMT+02:00)

Buyer

Tohmajärven kunta Tohmajärven kunta
Jorma Berg Jorma Berg
Kauppakatu 4, 2.krs
82600 Tohmajärvi
Finland
1919717-3

Closing date has passed.

Short description

Tohmajärven kunta pyytää tarjouksia liikuntahallin laajennuksen sähköurakasta, tämän tarjouspyynnön ja siinä mainittujen asiakirjojen mukaisesti.
Liikuntahalli ja laajennusosa sijaitsevat rakenteilla olevan koulurakennuksen välittömässä läheisyydessä. Hankinta toteutetaan jaettuna urakkana. Hankkeen pääurakoitsijana ja lainsäädännön tarkoittamana päätoteuttajana toimii rakennusurakoitsija (RU). Putki-, ilmanvaihto-, sähkö-, automaatio ja maansiirtotöiden urakat toteutetaan pääurakkaan alistettuina sivu-urakoina. Tarkemmat tiedot ja vaatimukset urakasta löytyvät tämän tarjouspyynnön liitteenä olevasta urakkaohjelmasta ja muista tarjouspyynnön liitteistä.
Rakennuttaja edellyttää, että urakoitsija tutustuu rakennuspaikkaan sekä perehtymään voimassa oleviin lakeihin, asetuksiin ja niihin rinnastettaviin määräyksiin, jotka koskevat työn suorittamista ennen tarjouksen antamista. Esittelytilaisuuteen osallistumatta jättäminen on peruste tarjouksen hylkäämiselle. Tilaaja pidättää itsellään oikeuden hylätä kaikki tarjoukset. Putki-, ilmanvaihto-, sähkö-, rakennus- ja maansiirtotöiden urakoista on julkaistu erillinen hankintailmoitus.

Hankkeen luonteesta johtuen, tarjouksen kelpoisuuden ehtona on että tarjoajan on tutustuvan kohteeseen paikanpäällä, tarjouspyyntöasiakirjoissa ilmoitettuina ajankohtina. Tarjous hylätään jos tarjoaja ei ole tutustunut kohteeseen sovittuna aikana, ennen tarjouksen jättämistä. Esittelyajat ja yhteyshenkilön tiedot on ilmoitettu tarjouspyyntöasiakirjoissa.

Osallistumisvaatimukset

Ehdokkaiden tai tarjoajien soveltuvuutta koskevat vaatimukset

Tarjoajalla tulee olla riittävä taloudellinen ja tekninen toimintakyky urakan suorittamiseen.

Urakoitsijayritys on harjoittanut urakointialan liiketoimintaa vähintään kolme (3) vuoden vastaavanlaisista hankkeista.

Urakoitsijalla tulee olla RALA-pätevyys tai vastaava ammattiosaaminen töiden suorittamiseen

Kohteen työnjohtajan tulee olla urakoitsijan palveluksessa ja hänellä tulee olla vähintään kolmen vuoden työnjohtajan kokemus vastaavanlaisista hankkeista.

Työmaan kieli on suomi ja kaikki asiakirjat ovat suomenkielisiä. Sopimuksen yhteyshenkilön sekä työmaan vastaavan henkilön tulee puhua ja kirjoittaa sujuvaa suomen kieltä.

Todistukset ja selvitykset, joiden perusteella tarjoajan soveltuvuuden täyttyminen arvioidaan

Asiakastieto Oy:n raportti.

YTJ-tiedot

Tarjoukseen tulee liittää tiedot tarjoajan referensseistä sekä nimetyn vastaavan työnjohtajan referensseistä ja kokemuksesta. Viime kädessä Tilaaja arvioi referenssien vastaavuuden.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
KAUPALLISET_ASIAKIRJAT_S.zip 2,69 MB
PIIRUSTUKSET_S.zip 28,24 MB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen