Følgeevaluering af udviklingen i 8 hårde ghettoområder i sammenhæng med Landsbyggfondens boligsociale indsatser finansieret af 2019-26-midlerne

Information

03 - Contract award notice
Nicht offenes Verfahren
06.12.2019 09:38 (GMT+01:00)

Buyer

Landsbyggefonden Landsbyggefonden
Aviaja Julie Sigsgaard Aviaja Julie Sigsgaard
Studiestræde 50
1554 København V
Dänemark
62475412

Assignment text

Følgeevaluering af udviklingen i 8 hårde ghettoområder med fokus på sociale og organisatoriske forandringsprocesser. Evalueringen skal gennemføres fra 2020-2028 og koordineres med en igangsat følgeevaluering af de fysiske omdannelsesprocesser. Der skal gennemføres kvantitative og kvalitative studier på område- og individniveau. Formålet med følgeevalueringen er at understøtte forandringsprocessen i de 8 boligområder samt at tilvejebringe og formidle analyser, der undersøger resultater og sammenhænge, og dermed bidrager til at forstå mekanismer, som medvirker til/forebygger udsathed på både område- og individniveau. Opgaven er således at følge, understøtte, forstå og formidle de forandringer og virkninger, som indsatserne i de hårde ghettoområder bidrager til, herunder sammenhængen mellem sociale, udlejningsmæssige og fysiske indsatser, de boligsociale indsatsers bidrag til forandringen samt sammenhængen mellem udviklingen i de hårde ghettoområder og den øvrige almene boligsektor.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen