Pulje - Can Lis – Residency-ophold på Mallorca for arkitekter m.fl.

Information

Entfällt
22.08.2019 15:31 (GMT+02:00)
12.09.2019 00:00 (GMT+02:00)

Buyer

Kulturstyrelsen Kulturstyrelsen
H.C. Andersens Boulevard 2
1553 København V
Dänemark
26489865

Closing date has passed.

Short description


* Note: OBS! Puljeteksten er fra forrige ansøgningsrunde. Der kan forekomme ændringer i ansøgningskriterier for ansøgning til fristen 12. september 2019.


Hvem kan søge?

Arkitekter med væsentlig tilknytning til den danske arkitekturscene kan søge. Enkeltpersoner, såvel som tegnestuer og grupper kan søge ophold. Der gives ikke ophold til studerende.


Ansøgninger fra grupper der ønsker at benytte huset i forbindelse med projekter og forskning af tværfaglig karakter vil i højere grad blive prioriteret.


Hvad er formålet med ordningen?

Statens Kunstfonds Legat- og Projektstøtteudvalg for Arkitektur ønsker at fremme de kunstneriske dimensioner af arkitektur i Danmark og dansk arkitektur i udlandet. Statens Kunstfonds Legat- og Projektstøtteudvalg for Arkitektur ønsker i samarbejde med Utzon Fonden at give mulighed for residency-ophold i Can Lis, Jørn Utzons hus på Mallorca, for arkitekter og andre med tilknytning til den danske arkitekturscene.


Huset er et asketisk og konsekvent bygningsværk, der med sin beliggenhed, materialevalg og helt unikke indretning i et karakteristisk arkitektonisk udtryk er et ideelt sted til at fordybe sig i en arbejdsintensiv periode.


Huset har to modem bredbånd til internetopkobling, men ikke pc, tv eller dvd-afspiller. Vi gør opmærksom på, at huset ikke er tolerant over for f.eks. maling. Hvis du ønsker at anvende remedier, som kan sætte varige spor, bedes du gøre opmærksom på det i ansøgningen, og det kræver en særlig aftale, inden opholdet påbegyndes.


Huset rummer kun et par mindre soveværelser og er generelt beskedent indrettet. Det skal bemærkes at huset er placeret på en klippe uden nærmere afskærmning. Det kan derfor ikke anbefales at tage mindreårige børn med.


Læs mere om Can lis på www.canlis.dk.


Hvad kan der ansøges om:

1) at få stillet Can Lis vederlagsfrit til rådighed i en udbudt periode, samt


2) tilskud til rejse- og transportudgifter i forbindelse med opholdet.


Såfremt du ønsker at ansøge om tilskud til dækning af rejse- og transportudgifter, skal du angive det i ansøgningen samt vedlægge et budget der specificerer de udgifter der anmodes om støtte til.


Hvilke perioder kan der søges ophold:

Der kan ansøges om et ophold på 13 dage (svarende til én periode) eller et ophold på 26 dage (svarende til to sammenhængende perioder).

Ønsker du at ansøge om et ophold på 26 dage, skal du være opmærksom på, at der skal være tale om to sammenhægende perioder (eksempelvis periode 1+2 eller 2+3).

Grundet et åbent hus arrangement d. 30/5 2020, kan der dog ikke ansøges om et sammenhængende ophold der strækker sig over perioderne 10 og 11.




Se opslaget her



Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen