RFI - Fremtidig logistikksystem

Information

27-04-2018 08:39 (GMT+02:00)

Indkøber

Bane NOR SF Bane NOR SF
Morten Angell Berg Morten Angell Berg
Postboks 4350
2308 Hamar
Norge
917 082 308

Kort beskrivelse

Hensikten med denne RFI-en er å motta tilbakemelding fra leverandører av logistikksystem og å undersøke hva som finnes i markedet og om mulig på sikt inngå en avtale, etter gjennomført anskaffelse, for å kjøpe et logistikksystem til BANE NOR SF, heretter kalt Systemet. Systemet skal være i daglig bruk hos tilsvarende kunder. Bane NOR ber om at det oppgis referansekunder hvor bedriftsbesøk er mulig, samt om Systemet er installert eller sky basert.

Systemet har som formål å støtte en effektiv logistikkstyring i BANE NOR SF og bidra til å understøtte innkjøps-, lager- og logistikkprosessene. Herunder å sikre kontroll over materielle verdier og bidra til effektiv utnyttelse av materiell på tvers av organisasjonen. Systemet skal på denne måten bidra til å understøtte effektive kjerneprosesser i BANE NOR SF, herunder hovedsakelig «Drifte og vedlikeholde infrastruktur».

For ytterligere detaljer se "utfyllende informasjon", eller ta kontakt.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark