Tiltakstjenester til barnevernet

Information

Offentligt udbud
20-10-2016 11:00 (GMT+02:00)
10-11-2016 10:00 (GMT+01:00)

Indkøber

BTV Innkjøp BTV Innkjøp
Cathrine Røkaas Cathrine Røkaas
Hauges gate 89
3019 Drammen
Norge
964 951 373

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Deltagende kommuner har behov for bistand til utførelse av følgende tiltak innen barnevernstjenesten:

- veiledning av familier og fosterfamilier, herunder endringsarbeid og miljøterapi

- veiledning av barn og ungdom, herunder endringsarbeid og miljøterapi

- tilsyn i hjemmet/kontrolltiltak

- tilsyn under samvær (ikke tilsynsfører i fosterhjem)

- miljøarbeid; praktisk bistand/midlertidig kompenserende tiltak

Deltakende kommuner har behov for bistand til utførelse av følgende tiltak innen barnevernstjenesten: - veiledning av familier og fosterfamilier, og veiledning av barn og ungdom, herunder endringsarbeid og miljøterapi for samtlige det skal gis veiledning for

- tilsyn i hjemmet/kontrolltiltak

- tilsyn under samvær (ikke tilsynsfører i fosterhjem)

- miljøarbeid; praktisk bistand/midlertidig kompenserende tiltak

Formålet med anskaffelsen er å dekke behov barneverntjenesten i kommunene har for tiltak knyttet til barn og ungdom som pga. forholdene i hjemmet, eller av andre grunner, har særlige behov for oppfølging.

Tiltakene skal utføres etter vedtak om tiltak med hjemmel i lov om barneverntjenester av 17. juli 1992, kap. 4, og lov om barn og foreldre § 43 a) av 8. april 1981. Det vil inngås parallelle rammeavtaler per tiltak i begge soner, forutsatt et tilstrekkelig antall egnede leverandører og tilbud. Leveransen inndeles i 4 tiltak/tjenesteområder. Kontrakten deles mellom 2 geografiske soner. Det gis anledning til å gi tilbud på ett eller flere av tiltakene nevnt ovenfor, og til én eller begge de geografiske sonene. For nærmere informasjon, se nedenfor under punktet om "Deltilbud".

Oppdragsgiver kan velge de beste tilbudene per del i hver sone. Anskaffelsens totale verdi anslåes til NOK 4.000.000,- eks mva. per år. Verdien er estimert ut fra statistikk og regnskapstall for anskaffelse av tilsvarende produkter for lignende kjøpergruppe for tidligere år, samt fremtidige budsjett. Verdiangivelsen må derfor betraktes som et anslag, og er ikke bindende. Omfanget gjelder begge soner.

For nærmere beskrivelse av leveransen vises det til del 2 a, Kravspesifikasjon.

Oppdragsgiver stiller krav til tilbydernes kvalifikasjoner. Kvalifikasjonskrav er minimumskrav til tilbydernes tekniske kvalifikasjoner og finansielle og økoniomiske stilling. Tilbydernes kvalifikasjoner vil bli vurdert ut fra innlevert dokumentasjon. Tilbyderne må dokumentere at kravene er oppfylt for å få delta i konkurransen. I de tilfeller oppdragsgiver stiller krav til kapasitet og/eller kompetanse, og tilbyder støtter seg på andre leverandører for å oppfylle kravet, må det fremlegges en forpliktelseserklæring eller annen tilsvarende dokumentasjon som viser at tilbyder har rådighet over denne underleverandørens tilbudte ressurser.

Leverandøren skal ha ordnede forhold med hensyn til skatte- og merverdiavgiftsbetaling.

Tilbyder må levere skatteattest for betalt merverdiavgift og skatt.

Dokumentasjonskrav:

Skatteattesten kan bestilles og hentes ut i Altinn. Se https://www.altinn.no/no/Toppmeny/Aktuelt-og-resse/Nyhetsarkiv/SkatteatAlternativt kan skatteattest bestilles hos skatteoppkrever eller Skatteetaten. Attesten skal ikke være eldre enn 6 måneder.

Krav knyttet til leverandørens organisatoriske og juridiske stilling:

Krav:

Leverandøren skal være registrert i et foretaksregister.

Dokumentasjon:

Firmaattest

Forpliktelseserklæring

I de tilfeller en leverandør støtter seg på andre leverandørers kapasitet og/eller kompetanse for å kunne kvalifisere seg, må det fremlegges en forpliktelseserklæring, jf. forskrift om offentlige anskaffelser, §17-8 (2. og 3. ledd) og § 17-9 (2. og 3. ledd). Det samme gjelder ved anskaffelser som følger forskriftens del II. Erklæringen skal vedlegges tilbudet.

Krav knyttet til leverandørens økonomiske og finansielle stilling:

Krav:

Leverandøren skal ha tilstrekkelig økonomisk og finansiell kapasitet til å kunne utføre kontrakten.

Dokumentasjonskrav:Oppdragsgiver vil gjennomføre en vurdering av økonomien gjennom firma- og regnskapsinformasjonssystemet Bisnode Credit.

Tilbyder bes innsende annen informasjon han mener er relevant. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å innhente supplerende informasjon om tilbyders økonomi. Dersom leverandøren av gyldige grunner ikke kan godtgjøre sin økonomiske stilling i tråd med ovennevnte dokumentasjonskrav, vil oppdragsgiver vurdere annen egnet dokumentasjon, for eksempel erklæring fra finansinstitusjon om selvskyldnerkausjon.

Krav knyttet til leverandørens tekniske og faglige kvalifikasjoner:

Krav:Tilbyder skal ha erfaring fra relevante oppdrag i løpet av de 3 siste årene. Dokumentasjonskrav:Beskrivelse av en av tilbyders relevante oppdrag de siste 3 årene. Beskrivelsen må inkludere angivelse av oppdragets verdi, tidspunkt og mottaker (navn, telefon og e-post). Referanse vil kunne bli kontaktet ved behov for klargjøring av oppdragets relevans. Det er likevel slik at det er tilbyders ansvar å dokumentere relevans gjennom beskrivelsen. Krav: Det kreves tilstrekkelig kapasitet og gjennomføringsevne. Dokumentasjonskrav:

Tilbyder skal vise hvordan tilstrekkelig kapasitet skal sikres ved å oppgi hvem som er tenkt brukt til oppdraget. Dette gjøres ved å fylle ut standardisert CV/kompetanseskjema. Se vedlegg. Denne dokumentasjonen benyttes til å vurdere om tilbyder tilfredsstiller kravet til kapasitet og gjennomføringsevne, samt kravene under punkt 4 i kravspesifikasjonen - krav til kompetanse/erfaring/utdannelse.

Kompetanseskjema oppdateres løpende av leverandøren under hele avtaleperioden.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark