EØS 010-2015 Mobile C-buer til Bergen legevakt

Information

03 - Bekendtgørelse Om Indgåede Kontrakter
Finder ikke anvendelse
06-08-2016 12:42 (GMT+02:00)

Indkøber

Bergen Kommune Bergen Kommune
Laila Hope Laila Hope
Rådhusgt. 10
Pb 7700

5020 BERGEN
Norge
964338531

Kort beskrivelse

Bergen Legevakt ønsker med dette å motta tilbud på to mobile, like, «state of the art» C-buer med flatpaneldetektor. Buen som tilbys skal være utbalansert med generator, røntgenrør og detektor. Prosjektet skal gjennomføres i løpet av 2015, og man ser for seg kjøp og installasjon i siste halvdel av 2015. C-buene skal hovedsakelig benyttes ved ortopediske prosedyrer.

C-buene vil bli benyttet av radiografer og leger ved reponering og behandling av brudd og luksasjoner på ekstremiteter, fjerning av fremmedlegemer, samt andre mindre kirurgiske inngrep i samme område. Det skal også være mulighet for eksponering på C-buen, for eksempel billedtaking etter behandling. Apparaturen som tilbys, skal være digital.

God tilgang i buen vil bli viktig, da den skal brukes ved behandling, for eksempel ved gipsing.

På grunn av de stedlige plassforhold vil det vektlegges hvor lett den er å snu og forflytte. Der må være gode ergonomiske, løsninger og den må være enkel å betjene.

Apparaturen vil være i daglig bruk. Driftstiden er fordelt på 2 skift året igjennom. De to installasjonene har en noe ulik bruksrate. .

Bergen Legevakt søker gode løsninger som vil gi god arbeidsflyt. Se vedlagt skjema nr 01.

Bergen Legevakt  ønsker å motta tilbud på 2  mobile C-buer som best mulig kan ivareta de skisserte behov og ønsker, som her er beskrevet og etterspurt. Utstyret som tilbys skal inneha minst 2 års garanti på alle deler. Herunder også røntgenrør, detektor, skjerm og andre deler som ansees å være spesielle.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark