Konkurranse med forhandling for kjøp og vedlikehold av web-basert energioppfølgingssystem (EOS-system)

Information

Konkurrencepræget dialog
08-07-2016 11:04 (GMT+02:00)

Indkøber

Omsorgsbygg Oslo KF Omsorgsbygg Oslo KF
Christina Næss Liisberg Christina Næss Liisberg
Posboks 2773 Solli
0201 Oslo
Norge
985 987246

Tildelingsinformationer

Omsorgsbygg Oslo KF skal anskaffe et web-basert energioppfølgingssystem (EOS-system) for å overvåke, registrere, rapportere og analysere energiforbruk og effekthistorikk i eiendomsporteføljen.

EOS-systemet skal bidra til økt bevissthet og kontroll rundt eget energiforbruk, og skal gjennom detaljert overvåkning av forbruket kunne avdekke og synliggjøre muligheter for energiøkonomisering. I tillegg skal systemet kunne dokumentere hvilke energisparetiltak som gir gode og varige besparelser. Dette skal sammen bidra til forbedret kvalitet og ytelse ved drift av bygninger.

EOS-systemet skal leveres med leverandørens standardpakke av rapporter og visninger i form av tabeller og diagrammer. Når oppdragsgiver skal ta EOS-systemet i bruk, skal alle bygg være integrert i systemet med full funksjonalitet.

Porteføljen som skal etableres i EOS-systemet omfatter alle Kunden sine 608 eiendommer som har strømanlegg, og skal grupperes i team. Dette fordi forvaltning, drift og vedlikehold av foretakets eiendommer er inndelt i 12 team.



Kontraktstildeling
Tittel: Konkurranse med forhandling for kjøp og vedlikehold av web-basert energioppfølgingssystem
Dato for kontraktstildeling: 07-03-2016
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Entro AS, Sluppenveien 12 C, 7434 Trondheim, NO.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark