Anskaffelse av regional multimedialøsning

Information

16-02-2016 13:04 (GMT+01:00)

Indkøber

Sykehuspartner HF Sykehuspartner HF
Innkjøp SP
Postboks 3562
3007 Drammen
Norge
991324968

Kort beskrivelse

Digital fornying er Helse Sør-Østs regionale program for fornying og standardisering av arbeidsprosesser og teknologi. I januar 2015 ble programmet regional klinisk løsning (RKL) etablert som en del av digital fornying. RKL har som formål å bedre pasientsikkerhet og kvalitet i pasientbehandlingen i Helse Sør-Øst gjennom å standardisere, konsolidere og modernisere regionens kliniske løsninger og prosesser.

Programstyret har vedtatt å gjennomføre en foranalyse for en regional multimedieløsning i forbindelse med pasientutredning og pasientbehandling i Helse Sør-Øst. Det er i den forbindelse at prosjektet ønsker å invitere til en dialogkonferanse for å presentere behov, utfordringer og tidsplan.

Løsningen skal blant annet samhandle med en rekke medisinsk-teknisk utstyr og det elektroniske pasientjournalsystemet, DIPS. Det vil stilles strenge krav til løsningen rundt tilgangskontroll, pasientsikkerhet og personvern. Disse problemstillingene vil bli presentert i konferansen.

Konferansen vil gjennomføres tirsdag 8. mars fra klokken 10-12 i eller nær Oslo. Sted vil gjøres tilgjengelig når vi vet hvor mange deltakere som kommer. Leverandørene kan stille med inntil 3 representanter. Påmelding til konferansen sendes til e-post innkjop-sp@sykehuspartner.no innen 26. februar.

Kunden vil etter dialogkonferansen arrangere en-til-en møter med de leverandørene som ønsker det. I en-til-en møtene vil vi gå igjennom leverandørens løsningsforslag basert på behovet og utfordringen som er presentert. Møtene vil avholdes i uke 13. Dette blir presentert nærmere på dialogkonferansen.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark