2015/88 Rammeavtale telekommunikasjon

Information

Offentligt udbud
06-07-2015 06:49 (GMT+02:00)

Indkøber

Stortingets Administrasjon Stortingets Administrasjon
Bente Thori-Aamot Bente Thori-Aamot
Karl Johansgate 22
0026 Oslo
Norge
971524960

Tildelingsinformationer

Oppdragsgiver skal inngå avtale for å dekke behov for telekommunikasjon. I dette ligger totalansvar for leveranse av operatørtjenester med funksjoner på tvers av både fast og mobil, inkludert mobilt bredbånd/mobildata og nettsentriske tjenester.

Leverandøren skal tilby god og landsdekkende, sikker og stabil tilgang til mobil- og fastnettet, støttet av profesjonell overvåkning, feilretting og varsling.

Stortingets satsning på ny Mobil PC-plattform, Mobilt Storting, vil resultere i at samtlige PC-brukere ved Stortinget går bort fra stasjonære løsninger og med ny løsning ha tilgang til alt over alt.

Arbeidet med innføring av Mobilt Storting vil forgå i flere faser. Stasjonære PC’er vil først bli byttet ut med bærbare uten taleintegrasjon mot offentlig telenett, men dette er planlagt i neste fase.

I takt med brukeradopsjon til Mobil plattform med fullt integrert taletrafikk, må Leverandør og Oppdragsgiver i samarbeid tilrettelegge for en smidig transportetappe mot et kommunikasjonsmålbilde.

Oppdragsgiver forutsetter en «levende avtale» som innebærer at ny teknologi og nye tjenester og funksjoner som vil bli aktuelle i kontraktsperioden inkluderes.

Oppdragsgiver forventer at Leverandøren vil bidra aktivt på veien til fremtidsrettet og samordnet kommunikasjonsinfrastruktur.



Kontraktstildeling
Tittel: Rammeavtale telekommunikasjon
Dato for kontraktstildeling: 14-06-2015
Antall mottatte tilbud: 3
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
TeliaSonera Norge AS, Sandakerveien 140, 0484 Oslo, NO.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark