Anskaffelse av Politikerportal for perioden 2015-2019

Information

10-06-2015 09:22 (GMT+02:00)

Indkøber

Kristiansand kommune på vegne av KR IKT Kristiansand kommune på vegne av KR IKT
Gunnvor Juell Sørvig Gunnvor Juell Sørvig
Postboks 417 Lund
4604 Kristiansand S
Norge
963296746

Tildelingsinformationer

I forbindelse med konstituering av nytt kommune/bystyre ønsker KR-IKT å anskaffe en ny løsning for politikerne for perioden 2015-2019.

Fordi KR-IKT drifter flere kommuner bør løsningen kunne integreres med flere sak- og arkivsystem for automatisk innhenting av de politiske dokumentene. Blant de 4 kommunene som KR-IKT drifter i dag benyttes Acos og Public 360 som sak- og arkivsystem. Det er to av kommunene (Kristiansand og Songdalen) som er med på denne anskaffelse av politikerportal. Begge vil antagelig benytte Public 360 i perioden 2015-2019.

Løsningen skal brukes av politikerne for å kunne forberede seg til de politiske møtene. Det skal være en oversikt over de ulike utvalgene i kommunen, med de politiske møtene og tilhørende saker og vedlegg. Det må være enkelt og oversiktlig å navigere i løsningen.

I selve løsningen må det være mulig for politikerne å skrive notater og/eller kommentarer i tilknytning til de ulike politiske sakene. Det bør også være mulig å kunne markere tekst eller gjøre andre typer markeringer/annoteringer i tilknytning til de ulike sakene.

Det må være mulig å aksessere løsningen på ulike plattformer. Politikerne skal utstyres med en Apple iPad, men det er kun de faste medlemmene av kommune-/bystyret som får tildelt dette. Vi ønsker derfor at det skal være mulig å nå løsningen via en nettleser – slik at varamedlemmer som blir kalt inn på kort varsel kan forberede seg til de politiske møtene på lik linje med de faste medlemmene i utvalgene. For eksempel ved å bruke sin private datamaskin eller lignende. På denne måten vil ingen av politikerne bli ekskludert fra løsningen.

Politikerportal vil være en løsning som må være tilgjengelig hele døgnet. KR-IKT har i dag ingen døgnbemanning og vil derfor ikke kunne respondere på driftsutfordringer umiddelbart hele døgnet.

Med bakgrunn i ønsket om en skyløsning som ikke krever drifts og eller infrastrukturressurser av KR-IKT, samt muligheten til å nå løsningen fra ulike plattformer (enheter), velger vi å gå til en direkte anskaffelse av eDagsorden fra Ditmer A/S.

Vi mener at på bakgrunn av de behov vi har definert i skjemaet her under del II til funksjonalitet og sky-løsning, så er det ikke andre leverandører enn Ditmer A/S som kan levere etterspurt løsning.



Kontraktstildeling
Tittel: Avtale om kjøp av politikerportal 2015-2019
Dato for kontraktstildeling: 07-06-2015
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Ditmer A/S, Søren Frichs Vej 44D, 8230 Åbyhøj, DK.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark