Analyser av antatte konsekvenser, kostnader og nyttegevinster av HMS-krav og -tiltak i petroleumsvirksomheten

Information

Offentligt udbud
04-07-2014 13:52 (GMT+02:00)
15-09-2014 12:00 (GMT+02:00)

Indkøber

Arbeids- og sosialdepartementet Arbeids- og sosialdepartementet
Pb 8019 Dep
0030 Oslo
Norge

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Helse, miljø og sikkerhetsbegrepet i petroleumsvirksomheten favner vidt, er forankret i flere lover og dekker hensynet til mennesker, miljø og økonomiske verdier. Regelverk- og tilsynsansvar for HMS i petroleumsvirksomheten er fordelt på flere departementer og underliggende etater. Det er over tid utviklet et HMS-regelverk som stiller strenge krav til sikkerhet og styring av risiko og som blir fulgt opp av et omfattende tilsyn. Prinsipper om helhetlig styring og kontinuerlig forbedring er svært viktige i HMS-arbeidet.

Formålet med prosjektet er å få veiledende faglige innspill og vurderinger til hvordan myndighetene kan gjennomføre hensiktsmessige analyser av antatte konsekvenser, kostnader og nyttegevinster ved innføring av ulike HMS-krav og -tiltak i petroleumsvirksomheten. Prosjektet skal komme med betraktninger og gi råd om hvilken metode/analyse som er mest hensiktsmessig i denne sektoren, herunder samfunnsøkonomiske analyser. Videre skal det gis vurderinger av hvilke konkrete faktorer som bør inngå i slike analyser, både på kostnad- og nyttesiden. Det er ønskelig at løsningsforslaget også viser gjennom konkrete eksempler hvordan slike analyser kan gjennomføres. Storulykkeperspektivet er særlig sentralt her, men prosjektet skal også dekke de andre sidene av risikobildet/HMS-kravenes virkeområde.

Filer

Navn Størrelse
HMS-egenerklæring.doc 30 KB
Konkurransegrunnlag - HMS-krav og -tiltak i petroleumsvirksomheten v.1.0.pdf 531 KB
Standardavtalen med bilag - HMS-krav og -tiltak i petroleumsvirksomheten v.1.0.docx 84 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark