Elektrotekniske tjenester - Driftsområdet og flyoperativ belysning

Information

Udbud med forhandling
11-04-2014 10:11 (GMT+02:00)
16-05-2014 12:00 (GMT+02:00)

Indkøber

Oslo Lufthavn AS Oslo Lufthavn AS
Amund Westbye Wiggo Roar Dehli
Sentrallageret, Edvard Munchs veg
2060 Gardermoen
Norge
965368248

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Kontrakten omfatter elektrotekniske tjenester i forbindelse med mindre nybygg, ombygginger, forebyggende og korrektivt vedlikehold for driftsområde og flyoperative lysanlegg for OSL. I tillegg kan det være aktuelt å benytte avtalen til arbeider på Terminal med tilhørende arealer.

Leverandøren må påregne å være administrert entreprenør.

Av erfaring vil det kjøpes elektrotekniske tjenester tilsvarende ca. 5 årsverk per år. Av dette har ca. 2 årsverk vært for flyoperativ belysning. Tjenester for flyoperativ belysning er 100 % arbeidstimer uten materialleveranse. Det er usikre prognoser for leveransevolumet i de nye rammeavtalenes gyldighetsperiode.

Rammekontrakten omfatter service og vedlikeholdsarbeider på elektrotekniske anlegg på OSL, driftsområdet og vestsiden og drift og vedlikehold av banesystemer og flyoperativ elektro. I praksis vil dette si alle OSLs anlegg utenom terminalbygningen. Dette omfatter anlegg både innenfor og utenfor ”rød sone”. Bygningsmassen består av parkeringshus, tårn/sikringsbygg, avisingsområder, transformatorstasjoner, energisentral, reservekraftstasjon, avfallssentral, verksted, vaskehall, sweeperhaller, sandsilo, tømmestasjon, kjemikalielager, garasje, adm.bygg, brannstasjon øst og vest, gammel Terminal vestside, gammelt tårnbygg. I tillegg kommer elektrotekniske anlegg på uteområder.

Seksjon elektro har drifts- og vedlikeholdsansvaret for alle de elektrotekniske installasjoner på Oslo Lufthavn.

Filer

Navn Størrelse
P-183289 -Rammeavtale ā€“ Elektrotekniske tjenester. DriftsomrĆdet og flyoperativ belysning..pdf 515 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark