13/1915 Anskaffelse av evalueringsoppdrag Oljedirektoratets geofysiske undersøkelser

Information

02 - Udbudsbekendtgørelse
Offentligt udbud
09-04-2014 10:10 (GMT+02:00)
15-04-2014 13:00 (GMT+02:00)
Nej

Indkøber

OLJE- OG ENERGIDEPARTEMENTET OLJE- OG ENERGIDEPARTEMENTET
Kjell Hauge Kjell Hauge
977161630

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Oljedirektoratet (OD) har en sentral rolle i forvaltningen av olje- og gassressursene på norsk kontinentalsokkel og er et viktig rådgivende organ for departementet innenfor petroleums-virksomheten. OD utøver forvaltningsmyndighet i forbindelse med tildeling av areal, undersøkelser etter og utvinning av petroleumsforekomster på sokkelen. OD har videre et nasjonalt ansvar for data fra kontinentalsokkelen og har en oversikts- og formidlerrolle når det gjelder data, analyser og beslutningsgrunnlag.

Som ledd i arbeidet med å få bedre oversikt over mulige petroleumsressurser på norsk sokkel og åpning av nye arealer for petroleumsvirksomhet, utfører Oljedirektoratet kartlegging og geofysisk og geologisk datainnsamling på kontinentalsokkelen. Undersøkelsene finansieres ved bevilgninger over statsbudsjettet. Innsamlede data gjøres senere tilgjengelig for industrien gjennom salg av datapakker.

Olje- og energidepartementet benytter evalueringer for å få informasjon om effektivitet, måloppnåelse og resultater innenfor hele eller deler av departementets ansvarsområde og aktiviteter. Departementet søker nå bistand til å gjennomføre en ekstern evaluering av Oljedirektoratets undersøkelsesvirksomhet.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark