Bistand til utvikling av Forsvarets taktiske plattform

Information

03-07-2013 21:25 (GMT+02:00)

Indkøber

Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO) Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO)
Hege Aak Hege Aak
Postboks 800, Postmottak,
LILLEHAMMER N-2617
Norge

Tildelingsinformationer

FLO/IKT-Kapasiteter har de siste to årene gjort en betydelig innsats i å tilføre Forsvarets brukere på taktisk nivå en enhetlig og forvaltbar IKT-løsning, kalt FISBasis Taktisk. Produktet FISBasis Taktisk er tatt fram gjennom innleie av to ressurser som i løpet av utviklingen har tilegnet seg unik og spesifikk kompetanse på FISBasis. Kontrakten som sikret tilgang til disse to ressursene utløper nå før arbeidet er ferdigstilt.

Det resterende arbeidet består i å tilføre Forsvaret nødvendig og tilstrekkelig kompetanse til å overta løsningen til forvaltning. I tillegg gjenstår en del oppgaver innenfor feilretting, videre tilpasninger, sikkerhetsherding og dokumentasjon av løsningen som er tatt fram. Ikke minst er arbeidet mot sikkerhetsgodkjenning inne i en kritisk fase med feilretting og lukking av avvik og dokumentasjon av sikkerhetsmoduler, inklusive sikkerhetsmekanismer og avvikshåndtering.

Etter Forsvarets vurdering innehar de to ressursene unik kompetanse som ikke finnes andre steder i markedet, blant annet fordi akkurat denne løsningen er helt unik for Forsvaret og dets særlige sikkerhetsbehov. Med bakgrunn i dette vil Forsvaret sende en rettet forespørsel til de to selskapene ressursene er ansatt i med sikte på å leie de inn for å ferdigstille det ovennevnte behov i forbindelse med FISBasis Taktisk.



Kontraktstildeling
Tittel: Bistand til utvikling av Forsvarets taktiske plattform
Dato for kontraktstildeling: 31-07-2013
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Systemintegrasjon As, Karl Johans Gate 25, 0159 Oslo, NO, Nettadresse (URL): www.sysint.no. Aztek Consulting As, Østensjøvn 32, 0667 Oslo, NO, Nettadresse (URL): www.aztek.no.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark