Felles, elektronisk(e) Medikasjons- og kurveløsning(er), og løsning for Cytostatikahåndtering

Information

Udbud med forhandling
24-01-2013 12:52 (GMT+01:00)
21-02-2013 12:00 (GMT+01:00)

Indkøber

Helse Nord RHF Helse Nord RHF
Renard Nilsen Renard Nilsen
Sjøgata 10,
8038 Bodø
Norge

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Helse Nord skal i denne anskaffelsen inngå én eller to konsernavtaler som omfatter ferdig implementert(e) elektronisk(e) løsninger innenfor følgende to konkurranseområder:

1)Felles elektronisk(e) Medikasjons- og kurveløsning(er) for Helse Nord (EK)

2)Felles løsning for Cytostatikahåndtering for Helse Nord (CYT)

Konkurranseområde 1: Helse Nord skal anskaffe og vedlikeholde én eller flere ferdig implementert(e) elektronisk(e) medikasjons- og kurveløsning(er) (EK) for akuttmottak, intensiv, operasjon, anestesi, sengepost, dagbehandling og poliklinikk for alle foretakene i helseregionen. Målet er å kvalitetssikre behandlingen og legemiddelhåndteringen, slik at dataene følger pasienten i et helhetlig pasientforløp. Helse Nords formål med å anskaffe en felles EK-løsning(er), er å bedre pasientsikkerheten, sikre helsearbeidere medisinskfaglig beslutningsstøtte, gi en oversikt over relevant pasient/behandlingsdokumentasjon og sikre høy kvalitet på data relatert til virksomhetsdokumentasjon, undervisning, forskning, utvikling, kvalitetssikring og rapportering. EK skal optimalisere pasientforløpene og behandlingskvaliteten, der målet er å kvalitetssikre behandlingen og legemiddelhåndteringen, slik at dataene følger pasienten i et helhetlig pasientforløp.

Konkurranseområde 2: Helse Nord skal anskaffe felles regional løsning for cytostatikahåndtering i Helse Nord, med elektronisk bestilling av kjemoterapi fra avdeling til sykehusapotek. Systemet skal bidra til kvalitetssikring og standardisering av tilsetninger og produksjon av kjemoterapi som gjøres i og utenfor sykehusapoteket.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=279886.

Filer

Navn Størrelse
Vedlegg_4_-_Tabell_2.doc 115 KB
Vedlegg_3_-_Tabell_1.doc 59 KB
Vedlegg_2_-_Forpliktelseserklæring.doc 98 KB
Vedlegg_1_-_Egenerklæring_om_lønns-_og_arbeidsvilkår.doc 101 KB
Kvalifikasjonsgrunnlag_v_1.0.pdf 306 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark