Kjøp av konsulenttjenester for etablering av "Roald Amundsen Petroleum Research"

Information

21-12-2012 14:33 (GMT+01:00)
14-01-2013 15:00 (GMT+01:00)

Indkøber

Universitetet i Tromsø Universitetet i Tromsø
Merethe Berger Håkonsen Merethe Berger Håkonsen
Avdeling for økonomi, Innkjøpstjenesten, Administrasjonsbygget,
9037 TROMSØ
Norge

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

De sentrale nordnorske kunnskapsinstitusjonene og sentrale nasjonale aktører ved Universitetet i Tromsø (UiT), Universitetet i Nordland (UiN), Høgskolen i Narvik (HiN), Universitetet i Stavanger (UIS), International Research Institute of Stavanger (IRIS), Northern Research Institute (Norut) og Høgskolen i Finnmark (HiF), har inngått avtale om etableringen av et Nasjonalt senter for petroleumsvirksomhet i arktiske strøk som vil fokusere på følgende forskningsområder:

•ARKTISK PETROLEUM GEOLOGI

•ARKTISK OFFSHORE TEKNOLOGI, UTBYGGING OG DRIFT

•ARKTISK MILJØ OG SIKKERHET

•ARKTISK SAMFUNN OG NÆRINGSLIV

De syv ovennevnte institusjonene danner en kjernegruppe som vil samarbeide med nasjonale og internasjonale forskningsmiljøer og næringsliv. Senteret planlegges etablert med basisfinansiering fra norske myndigheter i tillegg til bidrag fra næringslivet.

Det er gjennomført et forprosjekt, samt to faser i etableringen av senteret. Regjeringen tok inn etablering av nytt petroleumssenter for nordområdene og Arktis i statsbudsjettet for 2013. Kjernegruppen har vedtatt å gå videre til neste fase, fase-3 av etableringen, hvor det blant annet skal søkes offentlig finansiering fra Norges forskningsråd. Fase-3 er beregnet å løpe fra 1.1. – 30.6.2013.

Kjernegruppen har også vedtatt nytt navn på senter for Arktisk Petroleumsvirksomhet. Det nye navnet er Roald Amundsen Petroleum Research.

I denne sammenheng ønsker UiT å inngå avtale med en leverandør om bistand fra en konsulent. Bistanden omfatter prosjektledelse av fase-3 basert på kjernegruppens vedtatte plan for etableringen.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=277077.

Filer

Navn Størrelse
Alminnelige_innkjopsbetingelser_tjenester_-_norsk.pdf 58 KB
ssa-b_01-07-2012_v2.doc 133 KB
Tilbudskonkurransegrunnlag_konsulent.doc 143 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark