Renholdstjenester

Information

Offentligt udbud
16-05-2012 14:41 (GMT+02:00)

Indkøber

Statens innkrevingssentral Statens innkrevingssentral
Berit Bjørkmo Berit Bjørkmo
Postboks 455,
8601 Mo i Rana
Norge

Tildelingsinformationer

*Kunngjøring av kontraktstildeling*

Denne avtalen om renholdstjenester skal dekke oppdragsgivers behov for renholdstjenester for Statens innkrevingssentral i Mo i Rana.

Gjennom avtalen skal leverandøren besørge en kontinuerlig utvikling av rasjonelle, miljøvennlige, stabile og kosteffektive renholdstjenester, slik at ressursbruk, pris og kvalitet til enhver tid gir det beste totalresultat.

Utover å få et stabilt godt renhold, kreves det at leverandøren ivaretar krav til sikkerhet. Det er av den grunn ønskelig at det i den grad det er mulig og hensiktsmessig ikke gjøres utskiftninger i leverandørs representanter på oppdraget.

Oppdragsgiver ønsker å inngå avtale som sikrer oppfyllelse og etterlevelse av bestilt kvalitet og leveransepresisjon som resulterer i høy brukertilfredshet.

Avtalen omfatter hovedsakelig regelmessig renhold etter NS-INSTA 800:2010 og særskilt bestilt renhold. Det vil arrangeres befaring - se dato i konkurransegrunnlaget.



Kontraktstildeling
Tittel: Renholdstjenester
Dato for kontraktstildeling: 26-02-2012
Antall mottatte tilbud: 3
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Elite Service Partner As, Ramstadsletta 3, 1361 Høvik, NO.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark