Rauman kaupungin työkoneiden korjaus- ja huoltopalveluiden hankinta ja liikkeenluovutus

Information

Offentligt udbud
03-09-2024 10:26 (GMT+02:00)
23-09-2024 11:00 (GMT+02:00)

Indkøber

Rauman kaupunki Rauman kaupunki
Jari Salminen Jari Salminen
Kanalinranta 3
26100 Rauma
Finland
0138780-9

Kort beskrivelse

Hankinnan kohteena ovat Rauman kaupungin omistaman raskaan kaluston korjaus- ja huoltopalvelut sekä nykyisen korjaamopalvelutoiminnan siirtyminen liikkeenluovutuksena.
Raskaan kaluston korjaus- ja huoltopalveluilla tarkoitetaan: kuorma-autojen, kirjastoauton, työkoneiden sekä lisälaitteiden huoltoja ja korjauksia. Hankintayksiköllä ei ole määräostovelvoitetta ja hankinta-asiakirjoissa esitetyt määrät ovat arvioita, jotka eivätkä sido hankintayksikköä.
Hankintamenettelyn lopputuloksena hankintayksikkö valitsee yhden (1) palveluntuottajan, jonka kanssa se tekee hankintasopimuksen.
Hankintaan sisältyy kaupungin nykyisen korjaamopalvelutoiminnan siirtyminen liikkeenluovutuksena palveluntuottajalle 1.1.2025 tarjouspyynnön liitteenä olevan liikkeenluovutus- ja henkilöstösiirtosopimuksen mukaisesti.
Niiltä osin, kun hankinta-asiakirjoissa ei muuta ole mainittu, noudatetaan hankintasopimuksen ehtoina julkisen hankinnan yleisiä sopimusehtoja palveluhankinnoissa (JYSE 2014 Palvelut, päivitysversio huhtikuu 2022).
Hankittavien palveluiden sisältöä ja niille asetettuja vaatimuksia on kuvattu tarkemmin osallistumispyynnön liitteenä olevassa hankinnan kohteen kuvauksessa.
Hankintasopimus on voimassa määräaikaisesti kaksi (2) vuotta, alkaen 1.1.2025. Määräaikainen sopimus päättyy ilman irtisanomista sopimuskauden loppuun.
Hankintasopimusta voidaan jatkaa yhdellä (1) kahden (2) vuoden pituisella optiokaudella. Option käyttäminen on hankintayksikön oikeus, ei velvollisuus. Hankintayksikkö tekee erillisen päätöksen option mahdollisesta käyttämisestä ja ilmoittaa siitä palveluntuottajalle viimeistään kolme (3) kuukautta ennen määräaikaisen sopimuskauden päättymistä.
Rauman kaupunki ei sitoudu sopimuskaudella tiettyyn hankinnan määrään tai arvoon ja hankkii palveluita todellisen tarpeensa mukaisesti.

Filer

Navn Størrelse
Rauman kaupungin työkoneiden korjaus- ja huoltopalveluiden hankinta ja liikkeenluovutus.zip 1,11 MB
Rauman kaupungin työkoneiden korjaus- ja huoltopalveluiden hankinta ja liikkeenluovutus.pdf 821 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark