Pippo eteläinen: Rakennuttaminen, valvonta ja turvallisuuskoordinaattoritehtävät

Information

Offentligt udbud
11-07-2024 10:05 (GMT+02:00)
21-08-2024 11:00 (GMT+02:00)

Indkøber

Lahden kaupunki Lahden kaupunki
Jani Tuhkanen Jani Tuhkanen
PL 202
15101 Lahti
Finland
0149669-3

Kort beskrivelse

Hankinnan tavoitteena on asemakaavoittaa alue teollisuus- ja logistiikkakäyttöön ja suunnitella alueelle parhaalla mahdollisella tavalla logistiikkatoimijoita palveleva infra ja luovutettavat tontit. Projektinjohtaja ja tarvittava asiantuntija-apunne tulee olemaan mukana jo hankkeen alkuvaiheessa, kun asemakaavatyön tueksi laaditaan tarpeellista kunnallisteknistä yleissuunnitelmaa, jonka perusteella taataan alueen kokonaistoteutuksen teknis-taloudellinen optimointi (mm. massatasapaino, hulevedet, rakentamiskustannukset). Suunnitelmat tulee laatimaan erikseen valittava suunnittelukonsultti yhteistyössä tilaajan kanssa.

Suunnittelu- ja rakentamisvaihe toteutetaan täysin tietomalliosaamiseen perustuen. Tavoitteena on myös toimia infran toteutuksen osalta hiilineutraalisti vähähiilisesti ja kerätä kokemusta infran vähähiilisyyden arviointimenetelmästä.

Kun asemakaavatyö on saatu vahvistusvaiheeseen ja alamme tuottamaan infran rakentamiseen ja tonttien esirakentamiseen tarvittavaa suunnitelma-aineistoa, olet suunnitteluttamisessa mukana ja alat suunnittelemaan yhdessä projektipäällikkömme kanssa tulevaa urakointia ja siihen liittyviä hankinta-asiakirjoja.

Kunhan asemakaava on vahvistettu ja infran rakentamisen sekä tonttien esirakentamisen vaatimat suunnitelmat samoin, aloitamme rakentamisvaiheen. Valmistelet urakoitsijan valinnan, johdat urakoitsijan valinnan, valvot ja johdat urakkavaiheen ja olet saavutettavissa takuuaikana.

Hankkeen 1. vaiheen suunnittelu on tarkoitus toteuttaa v. 2024 loppuun mennessä. 2. vaiheen suunnittelu arvioidaan ajoittuvan vuoden 2025 syksyyn saakka ja rakennusurakkavaihe on tarkoitus aloittaa vuoden 2026 keväällä.

Filer

Navn Størrelse
Pippo eteläinen Rakennuttaminen, valvonta ja turvallisuuskoordinaattoritehtävät.zip 5,36 MB
Pippo eteläinen Rakennuttaminen, valvonta ja turvallisuuskoordinaattoritehtävät.pdf 431 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark