RFI - Akutmeddelande Region Värmland 2024

Information

14-06-2024 15:30 (GMT+02:00)
23-08-2024 23:59 (GMT+02:00)

Indkøber

Region Värmland Region Värmland
Sverige
232100-0156

Kort beskrivelse

OBS  - frågor och svar hanteras i e-Avrop. Frågor kommer att besvaras under v.33

Region Värmland (regionen) avser att genomföra en RFI gällande Akutmeddelande för att se hur marknaden ser ut av denna typ av system.

Vänligen observera att detta inte utgör en anbudsförfrågan och är därför inget som förpliktigar regionen till någon upphandling eller annat åtagande. Svar på denna RFI förpliktigar inte svarslämnaren att inkomma med anbud i en kommande upphandling.

Ingen ersättning utgår för deltagande i denna RFI.

Syfte och mål med RFI

Regionens erfarenheter har visat att en RFI skapar förutsättningar för en god affär och ger regionen möjlighet att på ett tidigt stadium undanröja eventuellt konkurrensbegränsande och/eller icke marknadsanpassade krav.

Syftet med denna RFI är således att ge regionen information och kunskap för att kunna formulera upphandlingsdokument som är anpassade både efter regionens behov och efter vad marknaden kan erbjuda samt att reda ut eventuella otydligheter och felaktiga tolkningar innan upphandlingsdokumenten annonseras. Detta eftersom det enligt lagen om offentlig upphandling, LOU (2016:1145), inte är möjligt att i upphandlingsdokumenten, efter en annonsering, göra väsentliga ändringar som gör att upphandlingens art förändras.

Behov

Regionen är intresserade av leverantörer som kan tillhandahåll system/tjänster med de funktioner/liknande funktioner som återfinns nedan.

Regionen är intresserade av information om system som driftas onPrem (hos regionen) så väl som molntjänster.

Leverantören ska besvara och bifoga respektive bilaga, beroende på vilket typ av system/tjänst som kan tillhandahållas. Om leverantören kan tillhandahålla både onPrem och moln – ska båda bilagor besvaras och bifogas.

Inlämnat svar ska innehålla

·         Besvarad Bilaga 3 IT -säkerhetsfrågor leverantör onPrem och/eller Bilaga 4 IT -säkerhetsfrågor leverantör Molntjänst.

·         Företagsbeskrivning

·         Kontaktuppgifter till företaget

·         En (1) styck Referens som driftar/använder leverantörens tjänst, med kontaktuppgifter och beskrivning av vad som driftas.

·         Beskrivning av tjänsten, så att regionens punkter i RFI besvaras.

Filer

Navn Størrelse
Bilaga 1 Beskrivning av IT-plattformen.pdf 439 KB
Bilaga 2 Processkarta.docx 73 KB
Bilaga 3 IT-säkkrav frågor leverantör. onPrem.docx 50 KB
Bilaga 4 IT-säkkrav frågor externtjänst. molntjänst.docx 56 KB
RFI - Akutmeddelande.docx 56 KB
RFI - Akutmeddelande.pdf 109 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark