Anskaffelse av 3D-verktøy

Information

Udbud med forhandling uden forudgående offentliggørelse
04-03-2024 09:21 (GMT+01:00)

Indkøber

Harstad kommune Harstad kommune
Lene Saue Lene Saue
Postmottak, Postboks 1000
9479 Harstad
Norge
972417971

Tildelingsinformationer

Harstad kommune har intensjon å inngå kontrakt med Geodata AS for kartprogramvarer gjennom ELA-avtalen (Enterprise License Agreement) for ESRI-produkter, samt karttjenester fra Geodata AS. Anskaffelsen gjelder en sammensatt pakke med kartverktøy og deling av karthistorier og -produkter på nett. Dette inkluderer å kunne lage kartverktøy i sky som er tilpasset ulike behov og data. Målet med anskaffelsen er å tilrettelegge for gode kartverktøy til bruk i kommunens arbeid, samt kunne presentere resultater fra analyser og annet kartrelatert arbeid på en god og effektiv måte som er lett tilgjengelig for mottakere/brukere. Av erfaring er ESRI sine verktøy for overnevnte mål mest brukt i kommuner som jobber med for eksempel 3D i planarbeid (ArcGIS Urban), noe som resulterer i mer lavterskel erfaringsutveksling og samarbeid. Det har i forbindelse med anskaffelsen blitt sjekket om andre verktøy kan benyttes. Vår konklusjon er at andre system kun dekker deler av behovet.

Geodata AS har enerett på lisensavtalen for ESRI-produktene. Det er dermed kun en leverandør i markedet pr i dag som kan levere komplett løsning i forhold til oppdragsgivers behov.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark