Vammaisten asumispalvelut DPS

Information

Begrænset udbud
01-12-2023 09:38 (GMT+01:00)
21-12-2023 12:00 (GMT+01:00)

Indkøber

Pohjanmaan hyvinvointialue Pohjanmaan hyvinvointialue
Linda-Mari Broo Linda-Mari Broo
Finland
3221324-6

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Pohjanmaan Hyvinvointialue pyytää osallistumishakemuksia vammaisten asumispalveluja koskevaan hankintajärjestelmään.

Vuoden 2023 alusta lukien vastuu sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen järjestämisestä siirtyi kunnilta ja kuntayhtymiltä hyvinvointialueelle. Tämän myötä hyvinvointialueelle on myös siirtynyt sisällöltään ja kustannustasoltaan hyvin erilaisia vammaisten asumispalvelujen sopimuksia. Vammaisten asumispalveluiden hankinta on näin ollen tarpeen sopimusten yhtenäistämiseksi.

Hankinta toteutetaan dynaamisen hankintajärjestelmän kaltaisena menettelynä (DPS - Dynamic Purchasing System). Menettely on luonteeltaan kaksivaiheinen: ensimmäisessä vaiheessa palveluntuottajat hakeutuvat hankintajärjestelmään jättämällä osallistumishakemuksen ja toisessa vaiheessa hankintajärjestelmään hyväksyttyjen palveluntuottajien kesken järjestetään sisäiset kilpailutukset. Tämä on hankintaa koskeva osallistumispyyntö. Kaikki soveltuvuusehdot ja palvelun vähimmäisvaatimukset täyttävät palveluntuottajat hyväksytään mukaan hankintajärjestelmään. Tarkempaa tietoa itse hankintaprosessista löytyy liitteestä 1. Hankintamenettelyn ja -prosessin kuvaus.

Hankinta koskee koko Pohjanmaan Hyvinvointialueen aluetta. Hankinta on jaettu viiteen osa-alueeseen:

1. Tuettu asuminen

2. Yhteisöllinen asuminen

3. Ympärivuorokautinen palveluasuminen, Palveluluokat A-D
- Palveluluokka A: normaali tuentarve
- Palveluluokka B: vaativa tuentarve
- Palveluluokka C: erityisen vaativa tuentarve
- Palveluluokka D: erikseen sovittava palvelusisältö

4. Lyhytaikaista hoitoa ja huolenpitoa sekä aikuisille, että alle 18-vuotiaille vammaisille (ml. omaishoidon vapaat), Palveluluokat A-D
- Palveluluokka A: normaali palveluntarve
- Palveluluokka B: vaativa palveluntarve
- Palveluluokka C: erityisen vaativa palveluntarve
- Palveluluokka D: erikseen sovittava palvelusisältö

5. Ympärivuorokautista palveluasumista alle 18-vuotiaille vammaisille henkilöille, Palveluluokat A-D
- Palveluluokka A: normaali palveluntarve
- Palveluluokka B: vaativa palveluntarve
- Palveluluokka C: erityisen vaativa palveluntarve
- Palveluluokka D: erikseen sovittava palvelusisältö

Osallistumishakemus tulee jättää vähintään yhtä (1) ja halutessaan useampaa palvelua (osa-aluetta) koskien. Jokaisesta asumisyksiköstä on jätettävä oma (rinnakkainen) osallistumishakemus.

Palvelut tulee tarjota Pohjanmaan Hyvinvointialueen alueella tai hyvinvointialueen läheisyydessä, enintään 50 kilometrin päässä.

Myöhemmin syksyllä 2023 toteutettava tarjouskilpailu koskee sekä uusia, että Tilaajan tällä hetkellä voimassa olevia asiakassuhteita. Vanhoja asiakkaita ei kuitenkaan velvoiteta muuttamaan uusiin asumisyksiköihin, ellei asiakas sitä itse toivo. Palvelu myönnetään vuodessa noin 10-20 uudelle asiakkaalle. Palveluissa on tällä hetkellä noin 150 henkilöä.

Hankintajärjestelmän sisäinen kilpailutus järjestetään syksyisin kerran vuodessa. Hankintajärjestelmään voi kuitenkin jättää osallistumishakemuksia koko sen keston ajan. Hankintajärjestelmä on voimassa neljä (4) vuotta sen perustamisesta lukien. Tilaaja voi jatkaa hankintajärjestelmän voimassaoloa uudella hankintailmoituksella.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark