RFI (Request for information) anskaffelser av persontransport asylsøkere

Information

Denne bekendtgørelse er kun vejledende
01 - Forhåndsmeddelelse
09-07-2023 10:21 (GMT+02:00)

Indkøber

Utlendingsdirektoratet Utlendingsdirektoratet
Jørgen Iversen Jørgen Iversen
Innspurten 11D
0663 OSLO
Norge
974760746

Kort beskrivelse

Oppdragsgiver inviterer til dialog i forbindelse med anskaffelser av persontransport asylsøkere, i første omgang skriftlig.

UDI har ansvar for transport av asylsøkere/flyktninger innenfor Norges grenser i flere sammenhenger. Anskaffelsenes formål er primært å inngå kontrakter som gjør det mulig å gjennomføre transporter som er kostnadseffektive, brukervennlige og har hensiktsmessig responstid.
I tillegg skal transporten ivareta asylsøkerne/flyktningene på et menneskelig plan og behovene de har i de ulike situasjonene de befinner seg i.

Behovet (som er nærmere presentert i vedlagt dokument) er bredt og sammensatt. Vi ønsker blant annet tilbakemelding på hvordan markedet tenker seg det totale behovet løst gjennom en eller flere anskaffelser/kontrakter, samt på hvordan markedet kan dekke, eventuelt ikke dekke, behovet sett i forhold til det store geografiske området som det er ønskelig skal ivaretas. Se ellers spørsmål i vedlagte dokument.

Filer

Navn Størrelse
RFI Persontransport mottaksreiser.pdf 128 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark