Kutsu markkinavuoropuheluun: Sairaaloiden muovi- ja lasijätteen nouto- sekä kierrätyspalveluiden hankinta

Information

01 - Forhåndsmeddelelse
Finder ikke anvendelse
13-02-2023 08:46 (GMT+01:00)
23-02-2023 11:00 (GMT+01:00)

Indkøber

HUS Kiinteistöt Oy HUS Kiinteistöt Oy
Karoliina Hartikainen Karoliina Hartikainen
Paciuksenkatu 21 PL 301
00270 Helsinki
Finland
0821653-5

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

HUS Kiinteistöt Oy valmistelee sairaaloiden muovi- ja lasijätteen nouto- ja kierrätyspalveluiden kilpailutusta. Tämä on markkinavuoropuhelu kutsu alan toimijoille. Markkinavuoropuhelu koskee muovin poiskuljetusta ja käsittelyä. Muovi- ja lasijätteen nouto- ja kierrätyspalvelut koskevat HUS-yhtymän (mm. HUS Kiinteistöt Oy ja KOY HUS Asunnot) toiminta-alueella sijaitsevia sairaaloita ja muita toimipisteitä. Tällaisia toimipisteitä (sairaaloita) sijaitsee etenkin Helsingin, Espoon, Vantaan, Hyvinkään, Lohjan, Porvoon ja Raaseporin alueella, mutta toimintaa on myös muilla paikkakunnilla pienemmässä mittakaavassa. Markkinavuoropuhelu käydään kirjallisena.

Markkinavuoropuhelun aiheina ovat:

- lajitellun muovin kuljettaminen kierrätykseen hyödynnettäväksi materiaalina

- muovien vastaanottopaikat

- kaluston päästövaatimukset, kalustokapasiteetti

- muovilaadut ja määrät

- lajittelun ja keräyksen kehittäminen

- muovin puhtaus vaatimukset

- muovialan kehitys

- hinnoittelumekanismi

Pyydämme ilmoittautumaan kirjalliseen markkinavuoropuheluun to 23.2.2023 klo 12.00 mennessä lähettämällä osallistumispyynnön sähköpostitse osoitteeseen hus-kiinteistot.hankinnat@hus.fi.

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille pe 24.2.2023 hankintaan liittyvät markkinavuoropuhelu kysymykset. Markkinavuoropuhelussa on mahdollista esittää vastausten lisäksi muita kommentteja ja näkemyksiä tulevaa kilpailutusta koskien. Tämä on kutsu markkinavuoropuheluun, kyseessä ei ole tarjouspyyntö. Markkinavuoropuheluun osallistumisesta ei makseta korvausta. Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei estä eikä pakota osallistumista tulevaan tarjouskilpailuun. HUS Kiinteistöt Oy valmistelee sairaaloiden muovi- ja lasijätteen nouto- ja kierrätyspalveluiden kilpailutusta. Tämä on markkinavuoropuhelu kutsu alan toimijoille. Markkinavuoropuhelu koskee muovin poiskuljetusta ja käsittelyä.

Filer

Navn Størrelse
Sairaaloiden muovi- ja lasijätteen nouto- sekä kierrätyspalveluiden hankinta.pdf 148 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark