Lapin AMK 5G -verkko

Information

27-11-2020 15:51 (GMT+01:00)
11-12-2020 13:00 (GMT+01:00)

Indkøber

Lapin ammattikorkeakoulu Oy Lapin ammattikorkeakoulu Oy
Hankintapalvelut Hankintapalvelut
Petri Ronkainen Petri Ronkainen
Jokiväylä 11 C
96300 Rovaniemi
Finland
2528792-5

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Hankintayksikön tavoitteena on tämän Tietopyynnön perusteella hankkia tarvittavaa tietoa 5G -verkon hankinnan eri toteutusmalleista ja hinnoittelusta tulevaa kilpailutusta varten.

Nopea tiedonsiirto on olennainen osa tulevaisuuden opettamista, jossa älykkäitä järjestelmiä ja robotteja tulee kyetä etähallita ja suuria määriä aikakriittistä dataa tulee siirtää pienellä latenssilla (esim. reaaliaikainen, videostriimaus robottien etähallinnassa ja turvallisuuskriittinen tieto).

Lapin AMKin Rovaniemen (Jokiväylä 11) kampusalueelle halutaan toteuttaa 5G-verkko, joka toimii mm. pk-yrityksille 5G-sovellusten tutkimuslaboratoriona ja siltaa Lapin AMKin toimintoja yhteen paremmin myös Ilmatieteen laitoksen Sodankylän yksikön sekä Tunturi-Lapin Aurora-testialueen kanssa älyliikenteen sovellusten kehittämisessä.

Toimittajan on selvitettävä mitkä ovat käyttäjän velvoitteet jotta 5G -verkon käyttöönotto voidaan toteuttaa, sekä ympäristön tekniset vaatimukset, kuten kaapeloinnit ja muut mahdolliset vaatimukset tulee kuvata.

Toimittajalta pyydetään kuvaus tuotteen elinkaaren hallintamallista, esimerkki käyttöönottoprojektista, sekä tuotteen ylläpidon ja hinnoittelun ratkaisuista. Lisäksi tarjotuista koulutuksista 5G -verkon käyttäjille.

Tietopyyntöön vastanneilta pyydetään mahdollisesti tietokyselyyn vastaamisen osalta esittely erikseen. Pyynnön esittelystä tekee Hankintapalvelut.

Tavoitteena on toteuttaa 5G -verkon kilpailutus ja hankinta 2021 vuoden aikana.

Tällä tietopyynnöllä on tarkoitus selvittää Lapin AMKin 5G -verkon hankintaan liittyviä kysymyksiä ja hinta-arvioita. Tietopyynnön tavoitteena on saada kattavasti hankinnan kohdetta koskevaa tietoa, jotta mahdollinen tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Tämä asiakirja ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö vaan tarkentava markkinakartoitus eli tietopyyntö. Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan 5G -verkon hankintaa.

Päätökset mahdollisen hankintaprosessin käynnistämisestä tehdään markkinakartoituksen jälkeen.

Tämä tietokysely on osa 360 Low Carbon Investments -investointihanketta.

Filer

Navn Størrelse
324242_liitteet.zip 432 KB
Tietopyyntö.pdf 202 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark