Tietopyyntö: Launeen perhepuiston linna

Information

Öppet förfarande
2017-05-12 12:59 (GMT+02:00)
2017-06-02 11:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Lahden kaupunki Lahden kaupunki
Tekninen ja ympäristötoimiala, Kaupunkiympäristö Tekninen ja ympäristötoimiala, Kaupunkiympäristö
Markku Silvenius Markku Silvenius
Askonkatu 2
15100 Lahti
Finland
0149669-3

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Tämä ilmoitus ei ole tarjouspyyntö, vaan markkinakartoitus ja tietopyyntö julkisille alueille tarkoitettujen leikkivälineiden ja -kalusteiden valmistajille, maahantuojille ja myyjille.

Tällä ennakkoilmoituksella pyydetään hankinnasta kiinnostuneita markkinatoimijoita ilmoittautumaan markkinakartoitukseen / tekniseen vuoropuheluun. Tämä markkinakartoitus / tekninen vuoropuhelu ei sido siihen osallistuvia yrityksiä tarjouksen tekemiseen mahdollisessa tarjouskilpailussa, eikä toisaalta vuoropuheluun osallistumatta jättäminen estä tarjouksen tekemistä mahdollisessa hankintamenettelyssä. Osallistuneille yrityksille ei makseta korvausta tietopyyntöön vastaamisesta tai osallistumisesta tekniseen vuoropuheluun. Ennakkoilmoituksen avulla on tarkoitus kartoittaa toimittajamarkkinoita, markkinoilla olevia tuotteita ja näiden ominaisuuksia ja soveltuvuutta suhteessa asetettuihin tavoitteisiin sekä saada lisätietoa toiminnallisista ratkaisumahdollisuuksista. Markkinakartoituksen jälkeen tilaaja päättää toimenpiteistään ja mahdollisesta kilpailutusprosessin käynnistämisestä. Ennakkoilmoitus ei sido tilaajaa toteuttamaan hankintaa tai käynnistämään kilpailutusprosessia. Vuoropuheluun ilmoittautuvan toimittajan tulee ilmoittaa yhteystietonsa sekä lyhyt kuvaus yrityksestä ja tämän tarjoamista tuotteista sekä palveluista. Tarkemmin hankinnan vaatimuksia käydään läpi tietopyyntöön vastanneiden kesken.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
LAUNEEN PERHEPUISTON LINNA.pdf 194 KB
nykyinen saarilinnake ilmakuva1.jpg 3,82 MB
nykyinen saarilinnake ilmakuva2.jpg 3,54 MB
uudet putkiliut.JPG 1,17 MB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige