Karbonfangst – Teknologistudie av «Membran»

Information

2015-12-23 16:38 (GMT+01:00)

Inköpare

Oslo kommune v/Energigjenvinningsetaten Oslo kommune v/Energigjenvinningsetaten
Karl Martin Karlsen Karl Martin Karlsen
Klemetsrudveien 1
1278 Oslo
Norge

Tilldelningsinformation

EGE har inngått en avtale med Gassnova SF om å gjennomføre en mulighetsstudie for karbonfangst ved Klemetsrudanlegget. EGE skal pga nevnte avtale, i perioden januar til mai 2016 gjennomføre en mulighetsstudie med underliggende teknologistudier, for å verifisere tilgang og funksjon på industrielle teknologier til bruk for karbonfangst innen energigjenvinning fra avfall samt mellomlagring og transport. Mulighetsstudie har som formål å etablere minst ett mulig og gjennomførbart alternativ/konsept for videreføring til konsept-/FEED fasen, og gi kunnskap og kompetanse til grunnlag for innspill til et hovedløp som kan tas fra neste studiefase inn i realisering og drift. I tillegg vil studien demonstrere energibalanser for å sikre en mest mulig økonomisk drift av karbonfangst, med produksjon av CO2-negativ energi.

I ovennevnte forbindelse er det behov for å gjennomføre en teknologistudie for bruk av «membran» for fangst av karbon (denne anskaffelsen).



Kontraktstildeling

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige