Työvaatepalvelut

Information

02 - Meddelande om upphandling
Öppet förfarande
2023-03-07 12:53 (GMT+01:00)
2023-04-12 13:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Helsingin yliopisto Helsingin yliopisto
Satu Lerssi Satu Lerssi
Yliopistonkatu 3
Helsinki
Finland
0313471-7

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Hankintasopimuksen tavoitteena on tarjota yliopiston henkilöstölle ja opiskelijoille työvaatepalvelu, omien tekstiilien pesupalvelu sekä niihin oleellisesti liittyvät palvelut. Palveluita käyttävät yliopiston erilaiset toimintayksiköt mm. opetus- ja tutkimuslaboratoriot, eläinsairaala, hammaslääketieteen laitos ja tutkimusryhmät ympäri yliopistoa. Yliopisto toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja yhdeksällä muulla paikkakunnalla Suomessa. Kilpailutuksella haetaan palvelun tarjoajaa Helsingin yliopiston Uudenmaan läänin alueella sijaitseviin toimipisteisiin ja Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:lle ja tällä hetkellä yhtiön työvaatepalvelua toimitetaan Helsingissä sijaitsevan 13 osoitteen lisäksi Lammin Biologiselle asemalle, Tvärminnen Eläintieteelliselle asemalle ja Hyytiälän Metsäasemalle. Helsingin yliopistossa työskentelee noin 8000 työntekijää. Työvaatteita tulevat käyttämään pääasiassa ihmisten ja eläinten terveydenhoidossa sekä yliopiston laboratorioissa työskentelevät henkilöt.

Hankittava palvelu on työvaatepalvelu hankintayksikön kohteisiin. Tarjouspyynnössä ilmoitetut työvaatteiden käyttömäärät on arvioitu nykyisen tarpeen mukaan, mutta ne voivat kasvaa sopimuskauden aikana. Asiakas ei sitoudu ilmoitettuihin vaatemääriin, vaan palveluiden käyttöä on voitava tarpeen muuttuessa lisätä tai vähentää vuosittain.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Työvaatepalvelut.pdf 361 KB
Työvaatepalvelut.zip 4,48 MB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige