Pankkipalveluiden hankinta Sipoon kunnalle

Information

Öppet förfarande
2022-02-24 15:43 (GMT+01:00)
2022-03-14 08:00 (GMT+01:00)

Inköpare

Sipoon kunta Sipoon kunta
Johanna Heikel Johanna Heikel
Lukkarinmäentie 2
04130 Sipoo
Finland
0203533-8

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Hankintamenettelyssä valitaan yksi (1) toimittaja. Tilaaja pyrkii keskittämään tarjouspyynnön kohteena olevat pankkipalvelut valitulle toimittajalle. Sopimus ei tuota kilpailun voittajalle yksinoikeutta toimittaa tilaajalle sopimuksen kohteena olevia palveluja. Tilaajalla on muita vähäisiä palveluja muissa pankeissa tai muilla palvelujen tarjoajilla.

Sipoon kunta ja liikelaitos Sipoon Vesi käyttävät samoja pankkitilejä.

Rahalainat eivät sisälly hankittavaan palveluun.

Tarjottavan palvelun on täytettävä vaatimukset, jotka perustuvat sopimuskaudella voimassa olevaan lakiin tai sen nojalla annettuun asetukseen tai viranomaismääräykseen ja jotka ovat voimassa sopimuksen tekohetkellä tai jotka on silloin julkaistu ja säädetty tulemaan voimaan sopimuskauden aikana. Palvelutuotteet saattavat muuttua sopimuskauden aikana johtuen maksuliikennepalveluiden kehityksestä ja/tai palveluita koskevasta sääntelystä. Näitä muutoksia voidaan tehdä Tilaajan ja tuottajan väliseen sopimukseen yhteisellä päätöksellä. Mikäli muutoksilla on vaikutuksia kustannuksiin, sovitaan näistä osapuolten kesken erillisellä sopimuksella.

Sosiaali- ja terveysosasto siirtyy kokonaisuudessaan Itä-Uudenmaan hyvinvointialueelle 1.1.2023. Sosiaali- ja terveysosaston budjetti on noin 40% koko kunnan budjetista. Sosiaali- ja terveysosaston henkilöstön määrä on noin 30% koko kunnan henkilöstöstä.
Tarjouspyynnössä ilmoitetut euro- ja kappalemäärät ovat arvioita, eivätkä sido tilaajaa. Mahdolliset muutokset määrissä eivät oikeuta hintamuutoksiin sopimuskauden aikana. E-laskujen välityspalvelu ei sisälly hankittavaan palvelukokonaisuuteen. Rahakuljetukset eivät kuulu kilpailutettavan palvelun piiriin. Tilaajalla on sopimus korttimaksuista Nets Oy:n kanssa. Sipoon kunnan verkkolaskuoperaattorina toimii CGI.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Sopimusluonnos pankkipalvelut SIPOO.pdf 121 KB
Pankkipalveluiden hankinta Sipoon kunnalle.pdf 403 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige