Konsulenttjenester for produksjon av landevalueringsbriefer vedrørende internasjonal utviklingsbistand til Norske partnerland

Information

Öppet förfarande
2019-10-30 11:16 (GMT+01:00)

Inköpare

Norad – Direktoratet for utviklingssamarbeid Norad – Direktoratet for utviklingssamarbeid
Hajo Schmidt-Horix
Pb 8034 Dep.
0030 Oslo
Norge
971277882

Tilldelningsinformation

Oppdraget dekker én kontrakt, der vinnende tilbyder blir gitt ansvar for å fremskaffe tilgjengelig og relevant kunnskap om Norges og andre giveres utviklingstiltak i Norges partnerland, ved å systematisere funn fra eksisterende evalueringer av utviklingstiltak. Formålet er å samle, organisere og systematisk presentere, i form av landevalueringsbriefer (CEBer), funn fra eksisterende evalueringer og andre dokumenter vedr. utviklingstiltak i fem norske partnerland: Colombia, Ghana, Uganda, Indonesia og Niger. For hver CEB skal vinnende tilbyder i tillegg produsere et evalueringsportrett bestående av korte sammendrag av så vel som elektroniske lenker til evalueringene og studiene hver CEB er basert på. Målgruppen for evalueringen omfatter personell i Utenriksdepartementet og Norad.



Kontraktstildeling
Dato for kontraktstildeling: 13-10-2019
Antall mottatte tilbud: 6

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige