Ettepanek pakkumuse esitamiseks uuringu „Eesti raskeveohobuse kui ohustatud tõu populatsiooni olukord ning selle säilitamise meetmed“ hankes

Информация о тендерe

Open procedure
25.07.2024 14:58 (GMT+02:00)
02.09.2024 11:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Regionaal- ja Põllumajandusministeerium Regionaal- ja Põllumajandusministeerium
KRISTA TALVAR KRISTA TALVAR
Suur-Ameerika tn 1
10122 Tallinn
Эстония
70000734

Closing date has passed.

Информация о тендере

Uuringu põhieesmärk ehk esimene eesmärk on saada ülevaade eesti raskeveohobuste populatsiooni olukorrast ning selle tõu ohustatuse tasemest. Selleks tuleb genotüpiseerida eesti raskeveohobuste populatsiooni kuuluvad aretuses kasutatavad ja kasutada kavatsetavad hobused. Võttes arvesse saadud genotüpiseerimise tulemusi ning avalikust registrist kättesaadavaid põlvnemisandmeid on uuringu teiseks eesmärgiks soovituste andmine säilitustegevuse tõhustamiseks ning paaride valikuks aretuses, milleks on vajalik anda paaride valiku võimalikud soovitused järgnevateks aastateks, millest loomaomanikud saaksid lähtuda, kui soovivad parandada populatsiooni olukorda ning tõu säilimist. Kolmandaks uuringu eesmärgiks on eriprogrammi käigus rootsi ardenni tõugu hobuste kasutamise mõju hindamine eesti raskeveohobuse populatsioonile.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00