Kansallisten hankintojen suorahankintailmoitus

Информация о тендерe

Пряко възлагане
29.05.2023 15:07 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Kurikan kaupunki Kurikan kaupunki
Terhi Venna Terhi Venna
PL 500, Kärrytie 1
61300 Kurikka
Финляндия
0209046-8

Assignment text

Hankintalain 40 § mukainen hankintaperuste:

2-kohta)tekninen Personec F ja Personec F ESS ovat Visma Public Oy:n ohjelmistoja ja ne ovat jo Kurikan kaupungin käytössä Pirkanmaan Monetra Oy:n tarjoamana palveluna. Ainoastaan Visma Public voi toteuttaa hankinnan ja järkeviä vaihtoehtoisia korvaavia ratkaisuja ei ole tarjolla kaupungin operatiivisen riskienhallinnan vaarantumatta.

4-kohta) sopimuksen tekeminen on ehdottoman välttämätöntä, eikä säädettyjä määräaikoja voida noudattaa hnki8ntayksiköstä riippumattomista syystä: Kurikan kaupungin palkanlaskentayksikkö on pieni ja se tuottaa yli tuhannen ihmisen palkat kuukausittain. Pääkäyttäjyys täytyy saada kaupungin omaksi toiminnoksi, että henkilöstön lakimääräisiä työaikamääräyksiä ja loma-aikoja voidaan noudattaa ilman operatiivista riskiä. Toiminnon järjestely kaupungin omaksi toiminnoksi operatiivisen riskin hallintaa ja lisäksi se on myös työhyvinvointikysymys.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00