STH - Rönnliden Invest - KVR

Информация о тендерe

Open procedure
10.02.2023 16:03 (GMT+01:00)
06.03.2023 11:00 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Rönnliden Invest Ab Rönnliden Invest Ab
Rönnliden Invest Ab
Norra Larsmovägen 30
68570 Larsmo
Финляндия
0408446-7

Closing date has passed.

Информация о тендере

KVR-entreprenadanbudsbegäran omfattar byggandet av en ny industrihall (c.1530 m2vy) med tillhörande skyddstak på Vikarholmens industriområde i Larsmo. Byggherre är Rönnliden Invest Ab som är ett av Larsmo kommun helägt fastighetsbolag.

Hallen kommer att användas som produktionsutrymme för STH Steel Ab som är verksam inom metallindustrin. Byggnaden uppförs som en tillbyggnad av de befintliga industrihallarna på området där företaget har sin verksamhet.

Som grund för KVR-entreprenadanbudet skall användas bifogade skisser och de riktgivande tekniska uppgifter som framgår av dessa. 

Anbudsgivaren har friheten att anpassa och planera hallens tekniska lösningar så att beställaren erhåller det totalekonomiskt förmånligaste slutresultatet med bibehållen funktion. Alternativa lösningar bör dock uppfylla gällande lagar och bestämmelser utgående från den angivna verksamheten i produktionshallen.

KVR-entreprenören skall överlåta byggobjektet till byggherren enligt avtalad tidplan och avtalad färdigställande grad.  

I KVR-entreprenadanbudet får inte inkluderas andra villkor än vad som framgår av upphandlingsannonsen och eventuella tilläggsuppgifter vilka skriftligen givits under entreprenadberäkningstiden.

Byggherren förbehåller sig rätten att godkänna eller förkasta sådana alternativa lösningar och anbud vilka avviker från i anbudsförfrågan framställda funktionskrav och hållfasthetskrav.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00