Lakimiespalvelut

Информация о тендерe

Open procedure
27.04.2021 8:04 (GMT+02:00)
01.06.2021 11:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Helsingin yliopisto Helsingin yliopisto
Satu Lerssi Satu Lerssi
Yliopistonkatu 3
00014 Helsingin yliopisto
Финляндия
0313471-7

Closing date has passed.

Информация о тендере

Hankinnan kohteena ovat liitteessä 1 tarkemmin kuvatut lakimiespalvelut.

Hankinnassa perustetaan puitejärjestely. Tilaaja valitsee kolme (3) toimittajaa, joiden kanssa se tekee sopimuksen. Tilaaja pyrkii tilaamaan tuntilaskutustyötä kaikilta valituilta puitesopimustoimittajilta tasaisesti.

Tilaukset tehdään seuraavalla tavalla: Ensimmäinen tilaus kohdistetaan kilpailutuksessa parhaiten sijoittuneelle, toinen tilaus seuraavaksi sijoittuneelta ja niin edelleen. Tilaaja voi poiketa yksittäistapauksissa etusijajärjestyksestä seuraavissa tilanteissa: Tilaaja voi kohdistaa enemmän ostoja tietylle/tietyille puitesopimustoimittajille, mikäli niillä on sellaista tilaajan tarvitsemaa erityisosaamista, mitä muilla puitesopimustoimittajilla ei ole.

Lisäksi tilaaja pidättää yksittäistapauksissa oikeuden myös kohdistaa ostot sille puitesopimustoimittajalle, joka voi toimittaa tilatun työn heti.

Mikäli Tilaajalle tulee tarve sopimuskauden aikana hankkia lakimies Tilaajan palvelukseen vuokrattuna työntekijänä, Tilaaja järjestää valittujen puitesopimustoimittajien kesken kevennetyn kilpailutuksen vuokrattavan työntekijän hankkimiseksi. Kevennetyssä kilpailutuksessa valintaperusteena on hinta (tuntihinta, ei saa olla korkeampi kuin puitesopimuksen mukainen tuntihinta) sekä henkilön osaaminen ja kokemus IPR-sopimustoimeksiantojen hoitamisesta. Kevennetyssä kilpailutuksessa saa tarjota muutakin henkilöä kuin tämän kilpailutuksen tarjouksessa nimettyä.

Sopimus ei muodosta tilaajalle määräostovelvoitetta tai palveluntuottajalle yksinoikeutta tuottaa palvelua.

Закупочная документация

Название Объем
Lakimiespalvelut_liitteet.zip 3,62 MB
Lakimiespalvelut.pdf 221 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00