Pipetointirobotti

Информация о тендерe

Open procedure
10.11.2020 11:47 (GMT+01:00)
26.11.2020 11:00 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
Henri Tenhunen Henri Tenhunen
Mannerheimintie 166
00270 Helsinki
Финляндия
2229500-6

Closing date has passed.

Информация о тендере

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) pyytää tarjouksia pipetointirobotille, jonka mukana tulee olla laitteen lisäksi PC ja tarvittavat ohjelmistot.

Ks. tarkempi hankinnan kuvaus jäljempänä kohdasta "II.2.4) Kuvaus hankinnasta" sekä tarjouspyyntöasiakirjoista.
Hankinnan kohteena on pipetointirobotti, jonka mukana on laitteen lisäksi PC ja tarvittavat ohjelmistot. Laitteen pitää olla uusi tai demolaite. Demolaitteella tarkoitetaan, että sitä on käytetty esittelylaitteena. Laitetta ei saa kuitenkaan olla käytetty niin, että se olisi ollut käytössä varsinaisessa analytiikassa.

Pipetointirobottia tullaan käyttämään ELISA menetelmissä kuoppalevyjen valmistamiseen sekä muuhun biologisen materiaalin pipetointiin ja näytelaimennoksiin. Tarjouksen pitää sisältää laitteiston toimitus Helsinkiin (Mannerheimintie 166) THL:n tiloihin, asennus, perehdytys ja käyttökoulutusta sekä niihin liittyvät matkakulut. Laitteiston tekniset vähimmäisvaatimukset ja laadun arviointiin vaikuttavat seikat on kuvattu tässä tarjouspyynnössä. Lisäksi tarjouksen pitää sisältää vähintään liitteessä 2 kuvatut telineet, kaukalot ja muut tarvikkeet. Lisäksi tarjoukseen pyydetään lisäämään optiona tarjous pipetointirobottiin integroitavasta 96 paikkaisen kuoppalevyn pesurista.

Hankinnan kokonaishinta saa olla suurimmillaan 70 000 euroa (alv. 0 %). Mikäli tarjottu hinta on yli 70 000 euroa, tarjous tullaan hylkäämään. Optiona tarjottavaa pesuria ei lasketa mukaan 70 000 euron maksimiarvoon.

Laitteen takuu tulee olla 2 vuotta.

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti tämän tarjouspyynnön lisäksi seuraavissa liitteissä:
• Sopimusluonnos (Liite 1)
• Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot JYSE 2014 Tavarat
• Tarjoukseen liitettävät tarvikkeet (liite 2)

Закупочная документация

Название Объем
Pipetointirobotti_liitteet.zip 552 KB
Pipetointirobotti.pdf 227 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00