Asuntojen muutostyöt

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
20.09.2024 13.56 (GMT+02:00)
21.10.2024 11.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Numera Palvelut Oy Numera Palvelut Oy
Essi Rajahuhta
PL 34
00531 Helsinki
Finland
2360731-5

Kort beskrivelse

Numera Palvelut Oy:n Hankintayksikkö pyytää asiakkailleen tarjouksia vammaispalvelulain, terveydenhuoltolain ja sosiaalihuoltolain mukaisista asunnonmuutostöitä tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti. Hankinnan kohteena ovat vammaispalvelujen lakisääteiset henkilön vamman tai sairauden vuoksi suoritettavat välttämättömät asunnonmuutostyöt, vanhuspalveluiden asunnonmuutostyöt sekä toimitilojen muutostyöt. Hankittavia muutostöitä ovat esimerkiksi ovien leventäminen, luiskien rakentaminen, kylpyhuoneen, WC:n tai vesijohdon asentaminen, valaistusmuutostyöt ja kontrastien lisääminen, kiinteiden kalusteiden ja rakennus- ja sisustusmateriaalien muuttaminen sekä vastaavat muut henkilön vakituisessa asunnossa suoritettavat rakennustyöt. Asuntojen muutostöiksi luetaan myös muutostöiden suunnittelu sekä esteiden poistaminen asunnon välittömästä lähiympäristöstä.

Hankinta on jaettu seuraaviin osakokonaisuuksiin:

1. Asuntojen muutostyöt / KESKI-UUSIMAA

2. Toimitilojen muutostyöt / KESKI-UUSIMAA

3. Vammaispalvelulain mukaiset asuntojen muutostyöt / KAINUU

4. Asuntojen muutostöiden sähkötyöt / ETELÄ-POHJANMAA

5. Asuntojen muutostöiden LVI-työt / ETELÄ-POHJANMAA

6. Asuntojen muutostöiden rakennustekniset työt / ETELÄ-POHJANMAA

Kilpailutus suoritetaan avoimella menettelyllä, jonka perusteella osakokonaisuuksiin 1. ja 2. valitaan enintään 15 sopimustoimittajaa per osakokonaisuus, osakokonaisuuteen 3. valitaan enintään 10 sopimustoimittajaa ja osakokonaisuuksiin 4.-6. valitaan enintään 10 sopimustoimittajaa per osakokonaisuus. Sama tarjoaja voidaan valita useampaan osakokonaisuuteen. Valitut toimittajat muodostavat puitejärjestelyn; valittujen sopimustoimittajien kanssa tehdään erilliset sopimukset.

Kilpailutuksen valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus; kussakin osakokonaisuudessa hinnan painoarvo on 100 pistettä. Valinta tapahtuu tarjoajien pisteytysjärjestyksessä. Mikäli useampi tarjoaja saa saman pistemäärän, hankintayksikkö arpoo valittavat tarjoajat. Arvonta on oikeuskäytännössä hyväksytty tapa.

Tämän kilpailutuksen perusteella muodostettu puitejärjestely koskee asuntojen muutostöitä liitteenä olevan sopimusluonnoksen liitteessä 1 lueteltujen Tilaajien toiminta-alueelle.

Tilaajilla on myös oikeus hankkia tarjouspyynnön mukaisia asuntojen muutostöitä tämän puitesopimuksen ulkopuolelta, mikäli kyseessä on kokonaisen kiinteistön kokonaisurakointi, tai muu vastaava erillinen rakennus- tai kokonaisurakka.

Sopimuskausi on määräaikainen neljä (4) vuotta. Sopimuksen irtisanomisaika on molempien sopijapuolten ja hankintaan sitoutuneiden Sarastian asiakasyhteisöjen osalta kuusi (6) kuukautta määräaikaisuudesta huolimatta (pl. sopimukseen sitoutuneella Tilaajalla - Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella on oikeus irtautua sopimuksesta kolmen (3) kuukauden irtisanomisajalla). Sopimuksen käyttäjillä on oikeus irtisanoutua vain halutuista osakokonaisuuksista.

Sopimuskausi alkaa aikaisintaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman. Sopimukseen liittyvät yhteisöt (ks. sopimusluonnos) siirtyvät tehtävän sopimuksen piiriin nykyisten sopimustensa päättymisen jälkeen.

Tarjoaja sitoutuu tarjouksellaan kaikkiin tarjouspyynnössä esitettyihin ehtoihin, eikä tarjoajalla ole oikeutta asettaa tarjoukseensa omia ehtojaan. Hankintayksiköllä on oikeus tarkistaa tarjoajan tarjousasiakirjoissa antamat tiedot ennen hankintapäätöksen tekemistä. Tarjouspyynnön vastaisia, myöhässä tai muutoin virheellisesti toimitettuja tarjouksia ei hyväksytä.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
JYSE 2014 PALVELUT, päivitysversio 2022.pdf 274 KB
Liite 1 Palvelukuvaus - Vammaispalvelulain, terveydenhuoltolain ja sosiaalihuoltolain mukaiset asunnonmuutostyöt.pdf 180 KB
Rakennusurakan yleiset sopimusehdot YSE 1998.pdf 150 KB
Sopimusliitteet 1-8.pdf 451 KB
Sopimusluonnos.pdf 360 KB
TarjouspyyntoRaportti483418.pdf 2,76 MB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00