Palvelut biohiiltä sisältävästä betonista 3D-tulostamalla rakennettavan meluaitademon suunnitteluun ja toteutukseen

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
18.09.2024 10.20 (GMT+02:00)
03.10.2024 15.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy
Ilkka Liljander Ilkka Liljander
Finland
0600598-8

Kort beskrivelse

Tavoitteet:

Hankittavien palveluiden tavoitteena on toteuttaa Demomelu -hankekokonaisuuteen liittyvä biohiiltä sisältävästä 3D-tulostamalla toteutettu meluaitademo.

Palvelun toteutus

Hankittavaan palveluun kuuluu seuraavia osa-alueita:

- Selvitys meluaitarakenteita koskevista InfraRYL:n ja muiden relevanttien määräysten sisältämistä vaatimuksista ja näiden edellyttämistä testauksista käytettäessä suunniteltua toteutustapaa (3D-tulostus) ja rakennusmateriaali (biohiiltä sisältävä betoniseos).

- Demonstroitavan meluaitakonseptin visuaalinen ja tekninen suunnittelu sekä materiaalin ja rakenteen testaus, joiden avulla saavutetaan valmius demonstroitavan melulaidan rakentamiselle.

- Meluaidan rakentamien (sisältäen materiaalit ja työn) sisältäen päätoteuttajan velvollisuudet.

Hankittavien palveluiden sisältöä ja laajuutta tarkennetaan puitejärjestelyn sisällä.

Toiminta puitejärjestelyn sisällä

Puitejärjestelyyn valitaan mukaan yksi palveluntuottaja. Tarjousten arvioinnissa eniten pisteitä saanut palveluntuottaja valitaan puitesopimustoimittajaksi jolle voidaan asettaa toimeksiantoja koko puitesopimuksen voimassaolon ajan. Tilaaja voi tehdä tilauksen suoraan toimeksiantoon hyväksymänsä palveluntoimittajan ehdotuksen perusteella. Tilaaja voi myös edellyttää ehdotuksen täydentämistä jotta tilaajan tarve ja vaatimukset täyttyvät.

Tilaaja pidättää itsellään oikeuden kilpailuttaa toimeksiantoja tarvittaessa myös avoimella erilliskilpailutuksella.

Jos palveluntuottaja tarjoaa poikkeustapauksena toimeksiannon toteuttajaksi asiantuntijaa, jota ei ole ilmoitettu mukaan alkuperäisen tarjouspyynnön laadun arviointiin, niin kyseisen asiantuntijan käyttö toimeksiannon toteuttamisessa on hyväksytettävä etukäteen tilaajalla. Tarjottavan asiantuntijan kokemus ja osaaminen tulee olla samalla tasolla kuin alkuperäisen tarjouksen yhteydessä ilmoitettujen asiantuntijoiden.

Tilaaja pidättää myös oikeuden hylätä toimittajan puitesopimukseen liittyvä ehdotus. Tarjouksen laatimisia ja siihen liittyviä neuvotteluja ei lasketa laskutettavaksi työksi. Tilaaja ei sitoudu ennakolta mihinkään minimitilausmäärään puitejärjestelyyn valituilta toimittajilta, vaan palveluita hankitaan tilaajan tarpeen mukaan.

Työn laajuus:

Puitesopimukseen perustuvien tai siihen liittyvien toimeksiantojen arvioitu arvo on kokonaisuudessaan enintään 90 000 € (2024-25)(mukaanlukien rakennustyöt ja mahdolliset perustustyöt). Aikataulu: Puitesopimuksen kesto on 15.10.2027 saakka.

Hankintasopimus on tavoitteena allekirjoittaa 16.10.2024 mennessä.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
TarjouspyyntoRaportti525327.pdf 369 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00