Lukkarinkankaan asemakaava-alueen laajennus, kokonaisurakka

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
27.02.2023 15.03 (GMT+01:00)
20.03.2023 11.00 (GMT+01:00)

Innkjøper

Muhoksen kunta Muhoksen kunta
Mikko Kari Mikko Kari
Asematie 14
91500 Muhos
Finland
0186646-3

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Rakennustyön kohteena on Muhoksen keskustassa Lukkarinkankaan asemakaava-alueen kunnallistekniikan laajennuskohde. Urakka sisältää asemakaavan mukaisen kadun, valaistuksen, vesijohdon, jätevesiviemärin, hulevesiviemärin ja avo-ojien rakentamisen laitteineen ja varusteineen urakka-alueella suunnitelma-asiakirjojen mukaisesti.

Urakka sisältää urakkaohjelman mukaisesti tarjouspyynnön mukaisen kadun, valaistuksen, kuivatuksen sekä kadun varteen muodostuvien tonttien vesihuollon järjestelmien rakentamisen. Urakkahinta muodostuu kahdesta osasta ja pyydetään erikseen vesihuollon ja kadunrakentamisen osalta.

Tilaajan tavoitteena on, että kadun varressa olevista tonteista korttelin 789 ja 790 tontti 1:set voidaan tarjota rakennettavaksi kesäkuun 2022 alusta alkaen.

Urakka on yksikköhintaperusteinen, tilaajan ilmoittamiin rakennussuunnitelman mukaisiin määriin perustuva kokonaishintaurakka. Urakassa rakennettava kokonaisuus on rajattu kartoissa merkityllä urakkarajauksella ja määräluetteloon merkityillä määrillä. Urakan määräluettelon määrät ovat sitovia. Määräluettelossa kerrotut kaivantojen tuennat lasketaan kokonaisuudessaan urakkaan, mutta toteutumatta jäävät määrät hyvitetään tilaajalle. Määräluettelossa olevat vihertyöt ja pääosa asfaltoinnista on rajattu pois urakasta.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Lukkarinkankaan asemakaava-alueen laajennus, kokonaisurakka.zip 12,03 MB
Lukkarinkankaan asemakaava-alueen laajennus, kokonaisurakka.pdf 524 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00