Scada käytönvalvontajärjestelmän päivitys

Informasjon

Direkte tildeling
10.02.2023 13.39 (GMT+01:00)

Innkjøper

HUS Kiinteistöt Oy HUS Kiinteistöt Oy
Projektipalvelut Projektipalvelut
Jukka Aaltolaine Jukka Aaltolaine
PL 301
00029 HUS
Finland
0821653-5

Tildelingsinformasjon

40 §:n kohdan 2 mukaan hankintayksikkö voi valita suorahankinnan, jos teknisestä taiyksinoikeuden suojaamiseen liittyvästä syystä vain tietty toimittaja voi toteuttaa hankinnan;lisäedellytyksenä on, että järkeviä vaihtoehtoisia tai korvaavia ratkaisuja ei ole eikä kilpailunpuuttuminen johdu hankinnan ehtojen keinotekoisesta kaventamisesta.

Meilahden alueen sairaalatoiminta lukeutuu yhteiskunnan kriittisiin toimintoihin, jonka vuoksi alueen sähkönjakelun käytönvalvontajärjestelmän toimivuus on tärkeää. Nykyistä MicroScada järjestelmää on käytetty HUS Meilahden alueen sairaaloiden sähköjakelujärjestelmän käytönvalvontaan. Järjestelmän kattaa 24 muuntamoa.

Tässä hankinnassa tehtävä päivitys sisältää ohjelmistolisenssin päivityksen uusimpaan MicroSCADA SYS600 versioon. Lisäksi MicroSCADA ohjelmistolisenssiä laajennetaan Historian toiminnallisuudella.

Näitä mainittuja toimenpiteitä ei voi toteuttaa kukaan muu toimija kuin järjestelmän aiemmin toimittanut Hitachi Energy Finland Oy.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00