Formular løsning til ATP

Informācija

03 - Līguma piešķiršanas paziņojums
Nav
27.11.2014 10:15 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

ATP ATP
Morten Bitsch Morten Bitsch
Kongens Vænge 8
3400 Hillerød
Dānija
43405810

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Udbetaling Danmark skal i forbindelse med overholdelse af Lov om obligatorisk selvbetjening digitalisere blanketter (herefter kaldet Formularer) til borgerne på ydelsesområderne Boligstøtte, Familieydelser og Barseldagpenge. På den baggrund konkurrenceudsætter ATP digitaliseringen af disse Formularer.

Ud over de kendte områder som ønskes digitaliseret ved hjælp af en Formularløsning, ønsker ATP også at udbyde en ramme for Formularer, idet det er sandsynligt, at der løbende viser sig et behov for flere Formularer hen over de næste år. Rammen skal kunne anvendes til at digitalisere blanketter på alle ordninger og ydelsesområder i ATP koncernen. Derudover skal rammen også kunne anvendes til at digitalisere virksomhedsrettede blanketter, som efterfølgende skal integreres på virk.dk i overensstemmelse med den designmanual, som gælder for løsninger på virk.dk. Det kan også blive aktuelt at digitalisere andre typer af blanketter, som f.eks. blanketter til myndigheder og blanketter til internt brug.

Tidsrammen for den Formularløsning som anskaffes, forventes at være i perioden indtil de enkelte ydelsesområder i Udbetaling Danmark har været konkurrenceudsat, og løsningerne er implementeret. Da Formularerne er en midlertidig løsning indtil it-systemerne på de enkelte ydelsesområder er implementeret, ønsker ATP at holde omkostninger til digitaliseringen af blanketterne på et minimum.  Se evt. tidsplan for konkurrenceudsættelsen på ATP´s hjemmeside om udbud i Udbetaling Danmark: http://www.atp.dk/X5/wps/wcm/connect/atp/udbud/atp_it_udbud/om_konkurrenceudsaettelsen/tidsplan

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija