Nuorten valmennus Uudellamaalla

Informācija

21 - Social and other specific services – public contracts
Atklāts konkurss
04.11.2020 11:53 (GMT+02:00)
03.12.2020 23:59 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kehittämis- ja hallintokeskus Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kehittämis- ja hallintokeskus
Jani Lehto Jani Lehto
PL 36
FI-00521 Helsinki
Somija
2296962-1

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Nuorten valmennus on suunnattu Uudenmaan alueen alle 30-vuotiaille työnhakija-asiakkaille, jotka tarvitsevat henkilökohtaista ja intensiivistä tukea ja valmennusta saavuttaakseen tai vakiinnuttaakseen työllistymisen tavoitteensa. Asiakkaita palveluun ohjaavat Uudenmaan TE-toimisto sekä Uudenmaan työllisyyden kuntakokeilun kokeilukunnat. Palveluun ohjattavat asiakkaat ovat ensisijaisesti työttömiä työnhakijoita, mutta palveluun voidaan ohjata myös esim. osa-aikatyössä, lomautettuna tai koulutuksessa olevia nuoria. Palveluun ohjautuvat asiakkaat ​voivat tarvita tukea työpaikan hakemiseen, työsopimuksen solmimiseen ja/tai työsuhteen vakiinnuttamiseen tai koulutuspaikan löytämiseen ja siihen hakeutumiseen. Asiakkaat tarvitsevat tietoa työ- ja koulutusvaihtoehdoista sekä tukea oman osaamisen kartoitukseen. Asiakas voi olla kokonaan vailla ammatillista koulutusta, alanvaihtoa harkitseva tai yrittäjyyttä suunnitteleva. Asiakkaalla voi olla lieviä terveydellisiä vaikeuksia tai muita työllistymiseen vaikuttavia hidasteita, mutta työkykyä on vähintään työkokeiluun tai osa-aikatyöhön. Asiakkaan tietoteknisissä perustaidoissa voi olla puutteita. Asiakkaalla voi olla haasteita yhteisen asiointikielen kanssa. Työttömien asiakasryhmässä palvelulla tavoitellaan mm. seuraavia tuloksia: Kokoaikainen tai osa-aikainen työllistyminen avoimille työmarkkinoille. Palkkatuettu työllistyminen yritykseen, kunnalle tai kolmannelle sektorille. Yrittäjyys starttirahan tai työttömyysetuuden tukemana. Kouluttautuminen, esim. työvoimakoulutus, tutkinto-opiskelu tai omaehtoinen opiskelu työttömyysetuudella. Työkokeiluun osallistuminen. Ei-työttömien asiakasryhmässä palvelun tavoitteena on tilanteen mukaan työn vakiinnuttaminen, kokoaikaisempi työllistyminen, avoimille työmarkkinoille työllistyminen, koulutuksen alun tukeminen ja koulutuksessa pysyminen tai siirtyminen lähemmäksi työmarkkinoita.

Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
316233_liitteet.zip 1,70 MB
Tarjouspyyntö.pdf 410 KB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija