Helsingin yliopiston Viikin Biokeskuksen ravintolapalvelut

Informacija apie pirkimą

02 - Contract notice
Derybos
2023-10-16 01:50 (GMT+03:00)
2023-10-17 13:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Helsingin yliopisto Helsingin yliopisto
Satu Lerssi Satu Lerssi
Yliopistonkatu 3
00100 Helsingin yliopisto
Suomija

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Viikin kampus on biotieteiden, maatalous- ja metsätieteiden sekä farmasian ja eläinlääketieteen opetuksen ja tutkimuksen keskittymä. Viikin kampuksella työskentelee lähes 1900 ihmistä, ja opiskelijoita kampuksella on yli 6000. Kampuksella toimii yliopistollinen eläinsairaala, Viikin tutkimustila ja Viikin normaalikoulu.

Pyydämme tarjousta opiskelijoiden ja henkilökunnan ruokailun sekä tilaustarjoilujen ja kahvilapalveluiden järjestämisestä osoitteessa Viikinkaari 9, 00790 Helsinki sijaitsevan Biokeskus 1 ravintolatiloihin. Palveluiden aloitusajankohta on rakennuksen aula- ja keittiötiloissa vuonna 2023-24 tehtävän peruskorjauksen valmistumisen jälkeen, vuoden 2024 syyslukukauden alusta alkaen.

Ravintolatilat sekä niissä käytössä olevat laitteet omistaa Helsingin yliopistokiinteistöt Oy (HYK) ja Helsingin yliopisto on vuokrannut tilat ja laitteet käyttöönsä. Tilat kalustetaan ja keittiö varustellaan peruskorjauksen yhteydessä.

Ravintolanpitäjän tulee sitoutua noudattamaan toiminnassaan opiskelijaruokailusta annettuja säännöksiä. (54/2012 Valtioneuvoston asetus korkeakouluopiskelijoiden ruokailun tukemisen perusteista ja Kelan ohjeistus

Ravintola- ja kahvilatoimintaan varatut tilat sijaitsevat Biokeskus 1:n tiloissa, osoitteessa Viikinkaari 9, 00790 Helsinki. Valmistustilat, kylmäsäilytystilat ja jätetilat sijaitsevat rakennuksessa, ravintolatilojen läheisyydessä rakennuksen kerroksissa 1 ja 2. Ruokailutiloja on rakennuksen sisääntulokerroksessa.

Helsingin yliopisto vastaa ravintolasalien kalustuksesta.

Astiat, liinavaatteet ja keittiövälineet hankkii ravintolanpitäjä, samoin myös kassajärjestelmän ja muut niihin liittyvät laitteet. Päivittäisen siivouksen ruokasaleissa lattiapintojen osalta järjestää HY, ravintolayrittäjä vastaa keittiön ja aputilojen siivouksesta samoin kuin ruokasalien käytönaikaisesta siistimisestä ja ravintolasalin irtokalusteiden puhtaanapidosta. Ravintolayrittäjä vastaa myös keittiötilojen suursiivouksesta kahdesti vuodessa.

Ruoka-annoksia tullaan myymään arviolta noin 800 kpl päivässä. Kahvilamyynti on vilkasta lähinnä opetuskausilla.

Kokous- ja juhlatarjoiluja HY ostaa ko. ravintolasta arviolta n. 80 000 eurolla vuodessa. Tämä koostuu ruokailu- ja kahvitarjoilusta, jotka tarjoillaan tapahtuma- ja kokoontumis- ja yhteiskäyttötiloihin tai niiden läheisyyteen. Lisäksi on myös erilaisia juhlatilaisuuksia sekä kurssitarjoiluja. Kappalemääräisesti suurin osa on kokoustarjoiluihin rinnastuvia, pienehköjä 5 – 15 hengen kahvituksia. Kokous- ja juhlatarjoilujen määrä vaihtelee vuosittain.

Helsingin yliopisto pidättää itsellään oikeuden hankkia tarvittaessa erikseen tapahtuma/erityistilaisuuksien tarjoilut ja järjestelyt muulta kuin rakennuksen pääasialliselta palveluntarjoajalta. Helsingin yliopisto pidättää itsellään oikeuden sallia mahdollisuus pienimuotoiselle kahvilatoiminnalle (esimerkiksi rakennuksen edustan katualueella, aulatiloissa tilannekohtaisesti).

Lisäksi Helsingin yliopisto pidättää itsellään oikeuden tarjota näitä varten osoitetuissa taukotiloissa työntekijöilleen kahvitaukojen tarjoilut maksutta.

Helsingin yliopisto varaa oikeuden ottaa ravintola- ja kahvilatiloja käyttöön ruokailu- ja/tai aukioloaikojen ulkopuolella esimerkiksi tapahtuma- ja opiskelutarkoituksiin.

Ravintola- ja kahvilatoimintaan tarkoitetut tilat ja kiinteästi asennetut laitteet ovat HYK:n / HY:n omistuksessa, eikä ravintolatoiminnan harjoittaja maksa niistä vuokraa. Tämän vuoksi näiden käyttö muihin kuin sopimuksen mukaisiin tarkoituksiin ei ole sallittua ilman, että siitä on erikseen etukäteen sovittu yliopiston kanssa. Näissä tapauksissa tilojen käytöstä peritään erikseen sovittava vuokra tai muu korvaus. Ravintoloitsija ei saa luovuttaa ravintolatiloja ja laitteita muuhun käyttöön ilman HY:n yhteyshenkilön kirjallista lupaa.

Kampuksella on yhteensä 5 kpl Helsingin yliopiston tiloissa toimivaa opiskelija- ja henkilöstöravintolaa ja/tai kahvilaa. Alueella on myös runsaasti muita ravintolapalveluita tarjoavia yrityksiä.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva