Informationshanteringssystem

Hankinnan yleistiedot

25.9.2024 9.24 (GMT+03:00)
9.10.2024 0.59 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

Region Värmland Region Värmland
Ruotsi
232100-0156

Lyhyt kuvaus

Region Värmland (regionen) avser att genomföra en RFI av ett större system för att täcka in GDPR-efterlevnad, Systematiskt Informationssäkerhetsarbete och informationshanteringsplaner.

Vänligen observera att detta inte utgör en anbudsförfrågan och är därför inget som förpliktigar regionen till någon upphandling eller annat åtagande. Svar på denna RFI förpliktigar inte svarslämnaren att inkomma med anbud i en kommande upphandling.

Ingen ersättning utgår för deltagande i denna RFI.

Regionens erfarenheter har visat att en RFI skapar förutsättningar för en god affär och ger regionen möjlighet att på ett tidigt stadium undanröja eventuellt konkurrensbegränsande och/eller icke marknadsanpassade krav.

Syftet med denna RFI är således att ge regionen information och kunskap för att kunna formulera eventuella upphandlingsdokument som är anpassade både efter regionens behov och efter vad marknaden kan erbjuda samt att reda ut eventuella otydligheter och felaktiga tolkningar innan upphandlingsdokumenten annonseras. Detta eftersom det enligt lagen om offentlig upphandling, LOU (2016:1145), inte är möjligt att i upphandlingsdokumenten, efter en annonsering, göra väsentliga ändringar som gör att upphandlingens art förändras.

Hankinta-asiakirjat

Tiedosto Koko
Informationshanteringssystem.docx 57 KB

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600